In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Après-ski zonder zorgen | Relatiegeschenken

Het winterweer zal binnenkort over Europa trekken. Tijd om uw skivakantie te plannen. Er zijn genoeg zaken die nog geregeld moeten worden: waar gaat u heen, wat neemt u mee en dan nog allerlei zaken op het werk die geregeld moeten worden. Zoals het bestellen van ijskrabbers voor een marketingactie of een bedrukte warmtepad als geschenk op de beurs. Geen paniek! Regel het nu allemaal TIJDENS de vakantie vanaf de piste.

Maak vooraf een belafspraak via het contactformulier en wij bellen u op de afgesproken tijdstip tijdens uw vakantie, bijv. tussen het eten en de après-ski. Vooraf geen afspraak kunnen maken? Wij staan altijd voor u klaar van maandag t/m vrijdag tussen 8 en 17 uur. Zo heeft u een onbezorgde vakantie en gaan wij het voor u regelen.

WINTERGADGETS
Blijft u deze winter thuis, maar gaan uw relaties wel op vakantie? Doe ze dan een unieke skipashouder cadeau bedrukt met uw logo. Door de leuke wintergadgets zullen zij altijd aan u en uw organisatie denken tijdens de vakantie. Blader voor meer inspiratie door onze winterbrochure.

Back to top