0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Agenda’s en Kalenders: extra voordeel

We zijn alweer halverwege het jaar. Tijd om uw agenda en kalender voor 2015 te bestellen. Zelfs in deze moderne tijd kunt u niet zonder. De papieren agenda’s en kalenders hebben dan ook vele voordelen. Zij zijn, in tegenstelling tot de digitale versies, altijd ‘online.’ Ook heeft u met de papieren versies nooit last van een lege batterij of verbinding die weg valt. Met de papieren agenda en kalender heeft u altijd en overal overzicht van uw planning.

Verras uw relaties met een persoonlijk geschenk die zij het hele jaar door zullen gebruiken. Laat de agenda’s en kalenders 2015 bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst. Uw naam zal het hele jaar door in beeld komen.

Kies voor een compacte zakagenda als de Zakagenda Wire-O of kies voor een uitgebreide bureauagenda, zoals de Herotimer Benelux met o.a. landkaart van Europa. Ook de 3-Maandskalender Benelux is een Topper voor aan de muur.

ACTIE:
Bestel vóór 1 juli 2014 uw agenda en/of kalender voor 2015 en profiteer van 10% korting o.v.v. actiecode 'vroeg'. Bovendien worden de agenda's en kalenders gratis bedrukt met uw logo en/of tekst (in 1 kleur, op 1 zijde).

Back to top