In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Actie: Breed assortiment promotionele clips

Wilt u dat uw bedrijfsnaam of logo extra opvalt tijdens uw correspondentie of marketingactie? Maak dan gebruik van promotionele clips. In het uitgebreide assortiment kunt u kiezen tussen Cornerclips, Markclips, Axionclips en Wingclips. Kies de clip die bij uw bedrijf past en val extra op!

De promotionele clips zijn niet alleen bij uitstek geschikt om het verschil te maken tussen de dagelijkse correspondentie maar kunnen ook een grote impact hebben bij speciale acties.

Actie: Bestel vóór 1 maart 2011 uw promotionele clips en ontvang de 2e drukkleur gratis!

Soorten en maten
Corner- en Markclips zijn te bestellen in 1 vorm. De Wingclips zijn er in 5 soorten en Axionclips zijn te bestellen in 11 standaardvormen. Keuze genoeg om de attentiewaarde van uw boodschap te verhogen!

Vanaf € 0,05 inclusief bedrukking
De promotionele clips maken echt indruk en worden zelden weggegooid en blijven de ontvanger herinneren aan uw logo of boodschap. Daarnaast worden de clips bedrukt met hoogwaardige kwaliteit.
De promotionele clips zijn al te bestellen vanaf € 0,05 per stuk inclusief bedrukking! Maak uw keuze uit de verschillende clips en bestel snel! -> promotionele clips

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 014 - 427 101 of via het contactformulier. Zij helpen u graag!

Back to top