In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Actie; bestel 1.000 balpennen of aanstekers en ontvang gratis Parrot Carkit

Wanneer u nu minimaal 1.000 Kreta balpennen (artikel 2054) of 1.000 Unilite aanstekers (artikel 3890) bestelt dan kunt u ook kiezen voor het nieuwe cadeauartikel; de Parrot CK3100 Carkit.

De Parrot CK3100 is een zeer geavanceerde carkit waarmee u zonder uw mobiele telefoon aan te raken al uw oproepen kunt afhandelen! Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van de Parrot Carkit en meer informatie over de actie en alle andere cadeauartikelen.

Lees de informatie van uw telefoon op het LCD-scherm
De Parrot Carkit toont de informatie van uw mobiele telefoon op het LCD-scherm: nummer van inkomend gesprek, telefoonboek, laatst gebelde nummer… Handig: het scherm kan geïnstalleerd worden op het dashboard, waar u maar wilt, en biedt een optimale gezichtshoek voor extra comfort en leesbaarheid.

Bel veilig, dankzij de spraakherkenning
Wanneer de gebruiker plaatsneemt in zijn auto, zet hij het contact aan en de kit brengt onmiddellijk de verbinding met de telefoon tot stand. Dankzij de functie ‘spraakherkenning’ dicteert hij een naam, en de carkit belt automatisch het nummer van de betrokken persoon. Absoluut veilig.

Back to top