In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Aanbieding van de Maand september: Snelbindmapje 25% korting

Graag maken wij u de nieuwe Aanbieding van de Maand bekend. Het is een artikel wat in (bijna) ieder bedrijf gebruikt wordt en niet meer weg te denken is. We hebben het over het Snelbindmapje.

Een Snelbindmapje is altijd handig om aantekeningen, onderzoeken, contracten of bijvoorbeeld rekeningen netjes te presenteren aan collega's of relaties of om ze snel en netjes bijeen te binden. 


25% korting in de maand september
De hele maand september zijn de Snelbindmapjes zelfs te bestellen met 25% korting! Bestel nu uw Snelbindmapjes al vanaf 7 cent per stuk. Bedrukking op dit artikel is helaas niet mogelijk.

De kunststof Snelbindmapjes hebben een gekleurde achterkant en een transparante voorkant. De Snelbindmapjes zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, blauw, rood, en groen. De Snelbindmapjes worden geleverd in setjes van 10 stuks.

> Bestel nu de Aanbieding van de Maand september: het Snelbindmapje met 25% korting

Deze actie is geldig van 1 t/m 30 september 2012.

Vragen of persoonlijk advies?
Wilt u graag geholpen worden bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk of heeft u een vraag? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 014 - 427 101 of via het contactformulier.

Back to top