In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Aanbieding van de maand Mei: Getbag Sport / reistas

De aanbieding van de maand mei is een trendy sport /reistas (art.nr. 9390) die zeer geschikt is om mee te nemen naar de sportschool, op reis of voor een andere bezigheid in uw vrije tijd.

> GETBAG SPORT / REISTAS, in mei met 35% korting!

Bestel van 1 mei t/m 31 mei de Getbag Sport / reistas en ontvang 35% korting! De sporttas is dan al verkrijgbaar vanaf € 9,07 in plaats van € 13,95.

Inclusief bedrukking: Dit tarief is inclusief het bedrukken van uw logo, bedrijfsnaam of reclametekst in één keur op de voorzijde.

De Getbag Sport / reisetas is een trendy en sportieve tas met een groot ritsvak. Mede doordat de tas zwart met lichtgrijs is, is het een tijdloos model en geschikt voor jong en oud. De tas heeft diverse opbergvakken, een verstelbare en afneembare schouderriem en drie handgrepen.

Bekijk hier het volledig assortiment sporttassen en reistassen.

Persoonlijk advies
Heeft u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of direct bestellen? Neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier of de Live Chat.

Back to top