In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

4 mokken voor een extra groot bereik

In de wintermaanden mag een zalig tas koffie, thee of chocolat natuurlijk niet ontbreken. Wat is er nou leuker dan uw relaties een uniek koffietasje te schenken met uw eigen naam, logo of een originele tekst.  De mokken worden iedere dag gebruikt en dit zorgt voor een groot bereik. Bij extra creatief gebruikt van de tassen wordt uw impact nog groter.

Mok nr. 1: De Topper

De bestseller van ons assortiment mokken is de mok Milano. En dat is niet voor niets. De porseleinen tas heeft een fijne houvast en een stijlvolle vorm. Bovendien is de mok in maar liefst 4 kleuren te bedrukken. Hierdoor kunt u extra creatief zijn met uw opdruktekst, of logo. Ook kunt u deze tas laten bedrukken met een stelling of een quote die bij uw bedrijf past.

Mok nr. 2: De kindermok

Ook voor de kleintjes hebben wij leuke mokken in het assortiment. De kindermok Zoo heeft leuke dierenafbeeldingen met een 3D neusje. Erg leuk om weg te geven tijdens een excursie in de dierenpark. De tekenmokken zijn erg leuk voor de allerkleinsten. De tassen bevatten een tekening welke samen met het kind ingekleurd kunnen worden. Ook voor de kerst hebben wij een unieke kersmok met een kersttekening. Een extra leuke bezigheid voor jong en oud tijdens de feestmaanden.

Mok nr. 3: De fotomok

Met de fotomok kunt u extra creatief zijn. De fotomokken zijn in full color te bedrukken waardoor uw tas wordt omgetoverd tot een ware 'eye catcher.' U kunt de fotomok ook laten bedrukken met bijvoorbeeld de doelstellingen van het jaar en schenken aan uw medewerkers. Een leuk presentje met een businessaspect.

Mok nr. 4: De hartendief

De hartendief is een unieke mok in de vorm van een hartje. Dit hartverwarmend geschenk is vooral leuk om in te zetten tijdens Valentijnsdag. Maar ook in de zorgbranche doet de hartvormige tas het goed.

 

Back to top