In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 nieuwe opvallende relatiegeschenken uitgelicht

Graag willen we u kennis laten maken met drie nieuwe relatiegeschenken in het assortiment waar u zeker mee zult opvallen bij uw relaties, personeel, leden of potentiële klanten. We hebben het dan over een zeer opvallende koptelefoon, een opvouwbare koeltas en een heuse fansvlag.

Koptelefoon Head Arch
Met deze opvallende koptelefoon maakt u zeker de blits bij uw relaties. Het is namelijk mogelijk om de inlay van de oordoppen fullcolour te laten bedrukken en vanaf 100 stuks kunnen ook de kussentjes aan de binnenkant bedrukt worden. Standaard wordt de koptelefoon in wit geleverd maar vanaf 500 stuks kan ook de koptelefoon ook in een eigen pms kleur geleverd worden.

Vanaf € 6,35 per stuk inclusief fullcolour bedrukking van uw logo of tekst op de inlay van beide oordoppen.

Opvouwbare koeltas
Een opvouwbare koeltas, uitermate handig voor tijdens een picknick, om mee te nemen naar het strand of wanneer uw relaties boodschappen gaan doen. Eenmaal opgevouwen is de koeltas nog maar 16x17x1 cm., ideaal om mee te nemen in een handtas of achterop de bagagedrager van uw fiets. De koeltas is te bestellen in diverse opvallende kleuren; geel, lichtblauw, rood en wit met lichtgrijze hengels en ritssluiting.

Vanaf € 3,55 per stuk inclusief bedrukking in één kleur op één zijde.

Back to top