0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiegeschenken nieuws

Op 25, 26 en 27 september zijn wij te vinden op de vakbeurs voor horeca en voeding. De Horecashow vindt plaats in Luik en is de plek om kennis op te doen van alle trends en nieuwigheden op gebied van horeca. De 3-daagse vakbeurs zet een levendig concept in met o.a. demo’s en proeverijen.

Ook bij ons zult u dagen vol inspiratie vinden. Wij laten u de nieuwste trends op gebied van relatiegeschenken zien. Maak kennis met het unieke horeca aanbod en laat u verrassen.

5 december zetten talloze kindjes hun schoentje. Deze zal zwarte piet vullen met de leukste geschenken en overheerlijke lekkernijen. Bent u nog opzoek naar kleine schoengeschenkjes? Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet. Deze leuke geschenken zijn te bedrukken met uw logo en zijn bovendien leverbaar tegen een klein prijsje.

Met kleurrijke tekenspullen zijn de kinderen wel even zoet. In het assortiment vindt u verschillende sets kleurpotloden, waskrijtjes en nog veel...

Het zonnetje komt er maar moeilijk door. We moeten eraan geloven, de wintertijd is begonnen. Aanstaande zaterdag is er zelf kans op winterse neerslag in de Ardennen. Goede voorbereiding is het halve werk. Wat is belangrijk om in huis te hebben tijdens de winter en waarmee kunt u uw relaties helpen. Bekijk hier de vier onmisbare wintergadgets voor dit najaar.

1. IJskrabbers

De dagen van nachtvorst zijn niet ver van ons verwijderd. Onze auto’s bereiken sneller het...

In de wintermaanden mag een zalig tas koffie, thee of chocolat natuurlijk niet ontbreken. Wat is er nou leuker dan uw relaties een uniek koffietasje te schenken met uw eigen naam, logo of een originele tekst. De mokken worden iedere dag gebruikt en dit zorgt voor een groot bereik. Bij extra creatief gebruikt van de tassen wordt uw impact nog groter.

Mok nr. 1: De Topper

De bestseller van ons assortiment mokken is de mok Milano . En...

Het einde van het jaar breekt aan. Tijdens de sfeervolle feestmaand mogen geschenken uiteraard niet ontbreken. Door de kerstgeschenken te bedrukken met een originele tekst, een naam of uw logo zorgt u voor een uniek geschenk met een blijvende indruk. Wat geeft u uw relaties dit jaar? Er is volop keuze, van knuffelberen tot luxe wijnsets. Wij helpen u een keuze te maken met de top 4 kerstgeschenken voor 2015.

1. Een echte kerstsfeer

Niets is zo sfeervoller dan lampjes, kerstballen en...

Wij presenteren u met trots onze nieuwe Helden uit Zwitserland. De Radical pennen vliegen helemaal over om uw tastbaar bereik te bieden. De Radical pennen zijn stijlvol, hebben een slank design en staan voor elegantie en kwaliteit. Een mooie pen die zorgt voor een ijzersterk resultaat. Zeker als deze bedrukt wordt met uw logo en/of tekst.

Wat maakt de Radical pennen zo uniek?

De Radical pennen zijn ontworpen door de BMW Group en hebben een uniek en opvallend design. De pennen zijn...

Thema's

Back to top