Oplaadkabel bedrukken

Een moment om op te laden, dat heeft iedereen nodig. Bedruk een van deze oplaadkabels met uw logo en/of tekst. 

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Groot bereik met oplaadkabels als weggever

Wanneer u een grote doelgroep wilt bereiken, is de keuze van uw relatiegeschenk extra belangrijk. U kiest dan best voor een weggevertje of gadget dat door iedereen gebruikt kan worden. Een oplaadkabel voor telefoon of tablet is hier een goed voorbeeld van. Iedereen heeft wel een oplader thuis liggen, maar tegenwoordig worden de telefoons niet alleen thuis maar ook in cafés, op scholen en zelf in de auto opgeladen. Hiervoor heeft men een tweede oplaadkabel nodig. Een perfect relatiegeschenk dus om in te zetten tijdens evenementen, marketingacties en brandingcampagnes.

Voor ieder moment, doelgroep en boodschap een passende oplaadkabel

In het assortiment vindt u diverse oplaadkabels met elk een ander design en zelfs functionaliteit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een oplaadkabel die tevens gebruikt kan worden als lanyard. De bedrukte lanyard is al jaren één van de populairste weggevers op beurzen. Wanneer u deze gadget in combinatie met een oplaadkabel laat bedrukken als relatiegeschenk heeft u een uniek item in handen waarbij een succesvolle klassieker gecombineerd wordt met een stukje technologie.

Zo zijn er in het assortiment nog meer leuke varianten te vinden. Van compacte oplaadkabels voor aan uw sleutelbos tot uitgebreide sets voor bijvoorbeeld op reis. Voor iedere moment, doelgroep en boodschap vindt u hier een passende oplaadkabel!

Laat ook uw eigen logo op de oplaadkabel bedrukken

Wanneer u de oplaadkabels inzet als relatiegeschenk is deze pas 100% effectief wanneer u die ook laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Het drukvlak en de mogelijkheden zijn afhankelijk van de oplaadkabel die u kiest. Laat de oplaadkabel bedrukken met logo wanneer u deze wilt inzetten voor het verhogen van uw naamsbekendheid. Gaat u de oplaadkabel inzetten voor een marketingactie, laat deze dan bedrukken met een pakkende tekst of slogan waardoor de actie goed blijft hangen.

Uw bedrukte oplaadkabels bestelt u eenvoudig online

Via de webshop kunt u binnen enkele stappen aangeven hoe uw ideale oplaadkabel als relatiegeschenk eruit moet komen te zien. Denk hierbij aan de opdrukkleur, positie etc. Wanneer wij uw wensen hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop ziet u precies hoe uw oplaadkabels eruit komen te zien na het bedrukken. Pas als u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de oplaadkabels bedrukken. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en komt u achteraf ook niet voor verrassingen te staan.