Oortjes bedrukken

Laat van je horen! Kies uw (draadloze) oortjes en laat deze bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

(16 artikelen gevonden)

Pagina's

Reclame oordopjes inzetten voor een extra groot bereik

Met bedrukte oordopjes als relatiegeschenk zit u altijd goed. De oortjes zijn veelgebruikte artikelen door een brede doelgroep. Zowel jong als oud gebruiken de oortjes om naar muziek te luisteren of om handsfree te bellen, maar het assortiment omvat ook oordopjes om het gehoor te beschermen. In het dagelijks leven zijn de oortjes niet meer weg te denken. Hierdoor zijn de reclame oordopjes perfect om in te zetten als promotiemiddel. Wanneer u de oortjes laat bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam is het een ideaal middel om uw naamsbekendheid te verhogen.

Kies uit een ruim aanbod uw perfecte oortjes

In het assortiment vindt u oortjes in alle stijlen en designs. Zo kunt u kiezen voor losse oordopjes, maar heeft u ook de keuze voor het schenken van oortjes in een luxe cassette. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod van draadloze oordoppen. De draadloze oortjes zijn ideaal bij het multitasken, bijvoorbeeld als u gaat sporten of wanneer u in de auto rijdt. Met de bluetooth oortjes kunt u niet alleen naar muziek luisteren, maar ook telefoontjes aannemen. Voor iedere doelgroep en gelegenheid vindt u hier passende oortjes.

Laat ook uw oordopjes bedrukken met logo en/of tekst

Of u nu kiest voor oortjes in een cassette of voor in-ears in een luxe geschenkdoos, u kunt al uw oortjes bedrukken met uw logo en/of tekst. Naast een bedrukking in uw eigen PMS-kleuren is het ook mogelijk om de oortjes in full colour te laten bedrukken. Hierdoor worden deze bedrukt in een realistische fotokwaliteit, waardoor u geniet van een opdruk waar u zeker mee zal opvallen. De gepersonaliseerde oordoppen met logo en/of tekst zijn perfecte weggevers om uit te delen op evenementen, zoals een beurs, open dag of seminar.

Oortjes als relatiegeschenk weggeven? Bestel direct online

Via onze webshop geeft u al uw wensen voor uw oortjes met logo door. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gewenste aantal, kleuren, opdruk etc. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop ziet u precies hoe uw gepersonaliseerde oordoppen eruit komen te zien. Bent u niet 100% tevreden, dan passen wij de drukproef gewoon aan. Pas wanneer u helemaal achter uw drukproef staat, zullen wij de oordopjes bedrukken. Zo weet u zeker dat het eindproduct voldoet aan uw wensen en komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u voor een persoonlijk advies ook altijd contact met ons opnemen.