Draadloze opladers bedrukken

Geen gedoe meer met snoertjes. Kies uit een ruim aanbod uw draadloze oplader en laat deze bedrukken met logo en/of tekst.

(27 artikelen gevonden)

Pagina's

Maak een impact met je bedrukte draadloze opladers

Steeds meer smartphones zijn geschikt voor draadloos opladen. Dit komt door de Qi-technologie waar steeds meer smartphones over beschikken. Bij Samsung wordt deze technologie al standaard voorzien sinds de Galaxy S6, bij Apple is dit vanaf de iPhone 8 het geval. Een groot deel van je doelgroep zal dus beschikken over een telefoon met de Qi-technologie. Hoe leuk zou het dan ook zijn om je doelgroep te verrassen met een modern en technologisch gadget bedrukt met je naam of logo? Met dit geschenk maak je een grote impact waar je naam zeker mee zal blijven hangen.

Laat je draadloze oplader bedrukken met logo of tekst

De draadloze opladers zijn er in allerlei vormen, stijlen en designs. Zo kun je kiezen voor een ronde oplader die je op de bovenzijde laat bedrukken met je logo en/of tekst. Daarnaast vind je hier ook complete bureausets uitgerust met een draadloos oplaadstation. Die zijn ideaal om cadeau te geven aan zakelijke relaties, studenten of eigen medewerkers. Bedrukt met je logo wordt het een technologische eyecatcher voor op het bureau. Ook onderweg is draadloos opladen steeds populairder geworden. De draadloze oplaadstations veroveren langzaamaan luchthavens en stations, maar ook powerbanks worden steeds vaker uitgerust met een draadloze oplaadfunctie. Dankzij dit brede aanbod in draadloze opladers vind je altijd een oplader die past bij je doel en doelgroep.

Draadloos opladen, hoe werkt het?

Leuk en aardig dat draadloos opladen, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Het is heel simpel. Het startpunt van draadloos opladen is de netspanning die wordt omgezet in een hoogfrequente wisselstroom. Dit wordt vervolgens door het zendercircuit verzonden naar de zenderspoel. Binnenin de zenderspoel creëert de wisselstroom een magnetisch veld. Dat veld genereert weer stroom binnen de ontvangstspoel die in het ontvangercircuit wordt omgezet in gelijkstroom waarmee het apparaat wordt opgeladen. Wil je meer uitleg over hoe deze opladers werken of welke het best geschikt zijn voor uw smartphone? Neem dan contact met ons op.

Je draadloze oplader met opdruk bestel je eenvoudig online

Wilt je je relaties verrassen met dit unieke en praktische gadget? Via de webshop geef je in enkele stappen al je wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste kleur, aantallen en opdruk. Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Op deze drukproef zie je precies hoe de bedrukte draadloze oplader eruit komt te zien. Nadat je akkoord hebt gegeven op de drukproef zullen wij het drukproces pas starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan je wensen voldoet en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan