In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Gildan shirts

Hieronder vindt u het assortiment Gildan relatiegeschenken en Gildan promotietextiel zoals Gildan shirts, sweaters en Gildan t-shirts. Gildan, colourful inspiration - Gildan is de grootste T-shirt producent ter wereld met een marktaandeel van meer dan 57% in Noord Amerika. (S.T.A.R.S. report – AC Nielsen). Gildan maakt meer dan 750 miljoen stuks kleding per jaar. Het Heavyweight T-shirt is in 30 kleuren verkrijgbaar; het Ultra Cotton T-shirt zelfs in 60 kleuren! Check ook de Hooded Sweatshirts in 25 kleuren en het uitstekende polo programma. Het aanbod in kleuren is enorm en de kleurconsistentie is ongeëvenaard. Now this is Choice: over 60 Gildan colours to choose from!

Gildan promotioneel textiel kan bedrukt worden met uw reclametekst en/of logo voor optimale promotie tijdens het dragen door uw personeel of relaties. Klik voor meer informatie of direct bestellen op één van onderstaande Gildan artikelpanels.
(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Back to top