Tijdsgerelateerde artikelen bedrukken

Laat ook uw agenda's, kalenders en klokken bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam en/of andere tekst. Leuk voor personeel en externe relaties!

(35 artikelen gevonden)

Pagina's

Relatiegeschenken voor tijd en waarneming

Bent u opzoek naar een tijdloos geschenk voor uw relaties? De relatiegeschenken op gebied van tijd en waarneming zijn geschenken die jaar in en jaar uit gebruikt worden. Niet alleen een bedrukte klok of een weerstation met opdruk zijn leuke geschenken om weg te geven. Er zijn ook talloze andere praktische gadgets, zoals een relatiegeschenk kompas, om weg te geven aan uw relaties. De diverse tijdsgeschenken zijn echte hulpmiddelen welke zeker gewaardeerd worden. Bovendien kunnen alle relatiegeschenken bedrukt of gegraveerd worden met uw eigen logo en/of tekst.

Kies uw tijdloze relatiegeschenk uit een uitgebreid assortiment

Het assortiment tijd en waarneming is zeer uitgebreid. Wanneer u uw relaties net wat meer wilt geven dan een bedrukte pen, vind u hier de meest uiteenlopende producten die elk praktisch zijn voor op het kantoor of in huis. U kunt bijvoorbeeld multifunctionele en originele gadgets, zoals een waterklokje dat werkt op waterenergie. Dit geschenkje levert direct een bijdrage aan het duurzame MVO imago die u als bedrijf wilt uitstralen.

Kompas bedrukken als relatiegeschenk

Laat jouw cliënteel nooit meer de weg verliezen en schenk hun een kompas als relatiegeschenk. Wij met Van Helden bedrukken het kompas met jouw logo zodat jouw visibiliteit van je merk altijd goede punten scoort.

Uw relatiegeschenken met opdruk bestelt u direct online

Of u nu gaat voor een thermometer relatiegeschenk, een parkeerschijf met opdruk of een ander tijdloos geschenk. Alle relatiegeschenken zijn direct online te bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u al uw wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan aantallen, bedrukkingwensen etc. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een drukproef ter goedkeuring. Pas nadat u deze akkoord heeft gegeven gaan wij de relatiegeschenken bedrukken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.