Kantoorartikelen bedrukken met tekst of logo

Ga voor een professionele uitstraling op kantoor en laat kantoorartikelen bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam en/of tekst. Leuk voor het eigen personeel, maar ook ontzettend leuk om weg te geven aan zakelijke relaties.

(39 artikelen gevonden)

Pagina's

Een professionele uitstraling met uw eigen office supplies

Met goed materiaal wordt het werk een stuk makkelijker, dat geldt net zo op kantoor. Daarom zijn office supplies perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Misschien denkt u er niet meteen aan, maar wanneer u uw medewerkers verrast met praktische kantoorartikelen zoals bedrukte pennen en persoonlijke notitieboekjes zit u altijd goed. De medewerkers zullen aangenaam verrast zijn met de praktische kantoorbenodigdheden en wanneer u deze laat bedrukken met uw eigen logo zorgt het meteen voor een professionele uitstraling. Met het bedrukken van kantoorbenodigdheden slaat u de plak nooit mis.

Alle kantoorbenodigdheden onder één dak

Bij ons is het assortiment office supplies zeer divers. Het gaat van de eenvoudige en onmisbare benodigdheden, zoals schrijfwaren tot de artikelen die het op kantoor aangenamer maken, zoals powerbank geschenken. Wat u uw medewerkers ook zou willen schenken in het brede assortiment vindt u altijd een passend geschenk. Denk naast kantoorartikelen ook eens aan andere werkgerelateerde artikelen. Ga bijvoorbeeld voor een professionele uitstraling door mokken te bedrukken of schaf uw eigen werkkleding met logo aan!

Laat al uw kantoorbenodigdheden bedrukken met logo en/of tekst

Wanneer u kantoorbenodigdheden wilt bedrukken zijn de mogelijkheden eindeloos. Natuurlijk is het mogelijk om de kantoorartikelen met logo te bedrukken, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kun je ook kantoorbenodigdheden personaliseren met bijvoorbeeld de namen van je medewerkers. Daarnaast is het ook mogelijk om met personaliseren een persoonlijke tekst op quote op de kantoorartikelen de drukken, waardoor er een extra persoonlijke noot op komt. Een aantal artikelen, zoals Parker pennen en waterflessen kunnen ook gegraveerd worden of met een full colour print bedrukt worden. Hiermee krijgen de office supplies een unieke en opvallende uitstraling en is het niet alleen een mooi geschenk voor medewerkers, maar ook voor relaties en klanten.

Altijd een digitale drukproef vooraf

Wanneer u uw bedrukte kantoorartikelen zilt bestellen, kan dat heel eenvoudig online. O de website kunt u op uw eigen gemak uw keuze maken en uw bedrukkingswensen doorgeven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de drukpositie, kleur etc. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen, gaat onze studio aan de slag met het maken van een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld waarop u kunt zien hoe uw kantoorbenodigdheden eruit komen te zien met opdruk. Bent u helemaal tevreden met de drukproef, dan zullen wij pas uw kantoorbenodigdheden bedrukken. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.