Kaarthouders bedrukken

Van visitekaarthouders tot portefeuilles, u vindt het bij Van Helden. Laat de artikelen bedrukken met uw logo en/of slogan.

(36 artikelen gevonden)

Pagina's

Gegraveerde visitekaartjeshouder met logo

Een visitekaarthouder met logo is een praktisch en origineel geschenk voor iedere zakenrelatie. U kunt de visitekaartjeshouder bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat u bij klantcontacten of beurzen steeds prominent aanwezig bent met een bedrukt visitekaartjeshouder. Schenk deze aan al uw medewerkers en kom tijdens ieder contactmoment in beeld. Op deze manier wordt uw naamsbekendheid vergroot en profiteert u van een groot bereik. U kunt de visitekaartjeshouder graveren of bedrukken, afhankelijk van uw keuze. Laat de visitekaarthouder bedrukken voor een casual en hedendaagse uitstraling. Wenst u liever een luxe uitstraling, laat dan de visitekaarthouder graveren.

Boekenlegger bedrukken voor iedere relaties

Met een gepersonaliseerde bladwijzer maakt u menig relatie blij. Of het nu gaat om een bladwijzer met foto of een boekenlegger met tekst, uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Ook voor studenten is de boekenlegger een praktisch geschenk. De boekenleggers zijn namelijk voorzien van post-its, welke gebruikt kunnen worden tijdens het studeren. Laat uw logo op de boekleggers drukken en kom steeds opnieuw in beeld bij uw relaties. Met een gepersonaliseerde boekenlegger profiteert u altijd van een groot bereik. Een bladwijzer drukken zorgt voor een groot bereik en een persoonlijke touch.

Bedrukte linialen voor scholieren en studenten

Bureau- of kantoorartikelen zijn niet alleen leuk om weg te geven aan uw medewerkers en relaties, maar doen het ook goed bij scholieren en studenten. Laat bijvoorbeeld een liniaal bedrukken met het schoollogo en een originele tekst. Door een meetlat met naam of andere relatiegeschenken weg te geven ontstaat er meer betrokkenheid bij de leerlingen. U kunt geheel naar wens de meetlatten bedrukken. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact met ons opnemen. Tip: laat ook eens een geodriehoek bedrukken voor tijdens de wiskundeles.