Wegwerpservies bedrukken

Maak ieder evenement compleet met uw eigen gepersonaliseerd wegwerpservies. Van duurzame kartonnen borden tot bekers. Alles is te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Ontdek de mogelijkheden hier.

Van kartonnen borden tot bekers, hier vindt u het allemaal

Kartonnen en papieren wegwerpservies zijn ontzetten populair, zeker met het huidig verbod om plastic wegwerpservies. Het is een duurzaam en praktisch alternatief voor ieder evenement. Of het nu gaat om een outdoor foodtruck festival of een jubileumviering. Zonder goed wegwerpservies bent u nergens. Het assortiment is zeer uitgebreid. Naast handige borden en bekers vindt u hier ook vele andere servies. Denk bijvoorbeeld aan saladebakken. Ideaal voor take-out in restaurants en bovendien erg duurzaam. Voor iedere gelegenheid is er wel passend wegwerpservies te vinden. En uiteraard is dit servies ook te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

Laat uw wegwerpservies bedrukken voor een professionele uitstraling

Wanneer u kiest voor wegwerpservies kiest u voor een duurzaam alternatief voor plastic servies. Dit zal door iedereen gewaardeerd worden. Naast het duurzame aspect wilt u uiteraard ook je professionaliteit laten zien. Door de kartonnen borden en bekers te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst levert u hier een bijdrage aan. Het wegwerpservies kan zowel in PMS kleuren als in full colour bedrukt worden, waardoor u deze altijd kan laten aansluiten bij uw huisstijl. Hiermee wordt het een waar verlengstuk van uw merk, dat zeker gezien zal worden door uw klanten en relaties.

Wegwerpservies met logo bestelt u eenvoudig online

Wanneer u uw keuze voor het wegwerpservies hebt kunnen maken, kunt u binnen enkele stappen al uw bedrukkingswensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan uw logo, het aantal kleuren en de positie. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen zal onze studio voor u aan de slag gaan. Zij zullen u eerst een digitale drukproef opsturen. Dit is een voorbeeld waarop u kunt zien hoe uw bedrukte servies eruit komt te zien. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat het einderesultaat aan uw wensen voldoet. Nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.