Lamp bedrukken

Een lamp is een origineel geschenk voor iedere relatie. Bekijk hier het assortiment en laat u verrassen.

(10 artikelen gevonden)

Lamp met logo bedrukken voor dagelijkse zichtbaarheid

Een lamp is een artikel dat dagelijks gebruikt wordt. Voor sfeer, verlichting en soms zelfs voor kleur. Doordat dit een veelgebruikt voorwerp is, leent het zich perfect als relatiegeschenk. Wanneer u de lamp met logo of tekst laat bedrukken zal uw naam dagelijks in beeld komen, waardoor de herkenbaarheid van uw merk verhoogt. Op lange termijn heeft dat een positieve bijdrage op uw naamsbekendheid. Bovendien is een bedrukte lamp ook een uniek artikel om te ontvangen. Uw relaties zullen aangenaam verrast zijn. Dat positieve gevoel zal ze nog lang bijblijven.

Bedrukte lampen in alle soorten en maten

Het assortiment lampen is ontzettend breed. U vindt hier lampen in alle soorten en maten en zelfs met diverse functies. Zo kunt u kiezen voor een unieke speaker met lamp die ook van kleur verandert voor extra sfeer. Hiermee maakt u ieder feestje compleet. Ook vindt u in het assortiment veel andere sfeerverlichting, maar kunt u ook kiezen voor praktische lampen zoals nachtlampjes en COB-lampjes met bewegingssensor. Ook voor onderweg is er een breed scala aan zaklampen beschikbaar. Op ieder moment voorziet u uw relaties van de juiste belichting. Kortom, voor ieder doel is er een passende lamp te bedrukken: van groot tot klein, van eenvoudig tot multifunctioneel. Wij hebben het allemaal.

Laat uw lamp bedrukken met logo en/of tekst

Welke relatiegeschenk lamp u ook kiest, u kunt deze altijd voorzien van een persoonlijke bedrukking. De meeste lampen zijn te bedrukken in uw eigen PMS-kleuren, waardoor u deze precies laat aansluiten bij uw huisstijl. Het zorgt voor een professionele uitstraling die zeker gewaardeerd wordt door uw relaties. Daarnaast is er ook een selectie lampen die u in fullcolour kunt laten drukken. Dankzij de fullcolour druktechniek kiest u voor levendige kleuren en is het zelf mogelijk om een foto op de lamp te drukken. De bedrukte lampen zijn dan een echt persoonlijk geschenk waar u uw relaties mee kunt verrassen. Geef de bedrukte lamp bijvoorbeeld weg tijdens een jubileum, open huis of een ander leuk evenement. Het is een blijvend aandenken waarmee u nog lang onder de aandacht komt.

Uw bedrukte lampen bestelt u eenvoudig via de webshop

In onze webshop geeft u geheel eenvoudig en op uw gemak de bestelling door. Tijdens het bestelproces geeft u al uw wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste aantallen, kleuren en opdruk. We snappen heel goed dat u nieuwsgierig bent naar hoe uw bedrukte lampen eruit komen te zien. Daarom ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een gratis digitale drukproef van ons. Hierop ziet u precies hoe uw lamp met logo of tekst eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat uw bedrukte lampen aan uw wensen voldoen