Handverzorging bedrukken

Goede handverzorging zorgt niet alleen voor nette handen, maar ook voor hygiëne. Verras uw relaties met deze gevoel van luxe door ze bedrukte handverzorging te schenken als relatiegeschenk. Een goede handdruk begint immers bij verzorgde handen.

(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Verzorg uw relaties met de lekkerste handverzorging

De huid is één van de belangrijkste organen en onze handen gebruiken we hierbij het meest. Om te schrijven, deuren te openen, om door de telefoon te scrollen en ga zo maar door. Deze handen verdienen dan ook extra goede verzorging. Het begint vaak bij een hygiënische reiniging. De handen wassen is ontzettend belangrijk, daarnaast kunt u ook gebruik maken van speciale reinigingsgel. Vervolgens is het belangrijk om de opper laag van de huid weer te beschermen met een moisterizer. Een handcrème is hier uitermate geschikt voor. Dit zorgt niet alleen voor een goede verzorging, maar ook voor een heerlijk frisse geur. Wanneer u dit als relatiegeschenk weg geeft weten uw relaties hoeveel u hun waardeert. Met handverzorging als relatiegeschenk slaat u de plank dus nooit mis.

Van zachte handen tot verzorgende nagels

Handverzorging komt in vele varianten. In ons brede assortiment vindt u allerlei artikelen waarmee u uw handen zou kunnen verzorgen. Zoals eerder genoemd kunt u denken aan handgels en handcrèmes, maar ook manicuresetjes en zonnecrèmes zijn perfect om weg te geven als verzorgende relatiegeschenk. Voor iedere gelegenheid en moment zijn er passende relatiegeschenken voor de handen te vinden. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Voor een persoonlijke advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle handverzorging te bedrukken met uw logo of tekst

Wanneer u handverzorging in wilt zetten als relatiegeschenk heeft u de optie deze te laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Hiermee drukt u een persoonlijke stempel op het artikel. De handverzorging bedrukt met logo of tekst is een perfect verlengstuk van uw merk en een uniek middel om uw naamsbekendheid mee te verhogen. Nadat u in het brede assortiment uw keuze hebt kunnen maken en uw bestelling hebt geplaatst zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw handverzorging met opdruk eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de het drukproces starten. Dit zorgt voor een perfect eindresultaat, waar zowel u als uw relaties blij van worden.