In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Welkom bij Heldhaftig, het nieuwe activeringsbureau van Van Helden Relatiegeschenken dat u helpt aan een nieuw en creatief concept, dat zorgt voor het activeren van uw merk, personeel, klanten, events en loyaliteit!

 

Maak kennis met heldhaftig

Heldhaftig focust op de conceptmatige inzet van marketing, communicatie en premiums. Heeft u een bepaalde boodschap, wilt u een product of dienst promoten of uw merk meer laten leven? Wilt u de band met uw klant of potentiële klant verstevigen, uw merk zichtbaarder maken en ervoor zorgen dat mensen het ook onthouden? Kom dan zeker eens geheel vrijblijvend brainstormen. We maken graag een spraakmakend en gedurfd voorstel!

 

Uw merk on top of mind

Wanneer u aan tafel gaat met Heldhaftig, krijgt u een compleet plan aangereikt dat de activering van uw merk of product naar een nieuw level tilt en zorgt voor meer binding met de doelgroep of  klantengroep die u voor ogen heeft. Ons doel is niet een eenmalige prikkel te geven, maar samen met u te werken aan het intensiveren van uw relatie met de klant. Altijd prettig toch, een vakkundige partner die u ervoor zorgt dat uw doelen realiteit worden?!

 

Waarvoor kunt u Heldhaftig inschakelen?

Guerillamarketing, snel en verassend on top of mind bij een bestaande of nieuwe doelgroep   Alle vormen van fysieke mailings
Loyaltyprogramma's van a tot z Mailings, direct digitaal contact met een groot deel van uw doelgroep
Events en incentives Mailings volledig op maat met uitgebreide trackingmogelijkheden en opvolgacties

 

Meer informatie? Ga naar Heldhaftig.com

 

Back to top