In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Gratis eindejaarspakket bij uw bestelling

Wij hebben een uniek eindejaarsgeschenk voor u klaarliggen! Een leuk extraatje om de laatste maanden van het jaar nóg leuker te maken. Bestelt u vóór 15 november uw relatiegeschenken met een minimale orderwaarde van € 250, dan ontvangt u dit goedgevulde eindejaarspakket t.w.v. € 80 van ons cadeau! Om het pakket te ontvangen gebruikt u de actiecode 'pakket21' 


Actiecode: pakket21

 

Voorwaarden: Geldig van 1-11-2021 t/m 14-11-2021 bij bestellingen met een minimale waarde van €250 (excl. BTW). Niet geldig i.c.m. andere acties, actiecodes, Dopper, kerstpakketten of reeds geplaatste en lopende orders, en reeds overeengekomen prijzen in lopende offertes. Maximaal één pakket per klant. Voor het pakket geldt op=op.Inspiratie nodig? Ontdek de populaire thema's:

Eindejaar brochureEindejaarbrochure » BrievenbusgeschenkenInspiratie voor door de brievenbus » EindejaarsgeschenkenInspiratie voor het eindejaar » KerstgeschenkenInspiratie voor de kerst »
 
 Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »

 

Back to top