Vouwmeters bedrukken

Een vouwmeter is een handig stuk gereedschap dat iedereen in huis dient te hebben. Het is een ideaal hulpmiddel bij kleine en grote klussen. Dit maakt de vouwmeter een origineel relatiegeschenk om weg te geven.

(9 artikelen gevonden)

Ga voor langdurig resultaat met een bedrukte vouwmeter

Een vouwmeter is een handig hulpmiddel om te gebruiken bij het klussen. Deze handige vouwmeter heeft een compact formaat en is in no-time uit te vouwen tot een meetstok van 2, 3 of soms zelf 5 meter. Het voordeel van een vouwmeter is niet alleen het compacte formaat. De vouwmeter blijft ook strak en stabiel, waardoor het heel eenvoudig is om een bepaalde afmeting af te tekenen. Daarnaast kan de vouwmeter ook perfect gebruikt worden om strakke hoeken te maken. Kortom, de ‘simpele’ vouwmeter is een onmisbaar hulpmiddel bij het klussen en daarom een perfect geschenk om weg te geven aan hobbyisten en klussers.

Laat uw vouwmeter bedrukken met logo en/of tekst

In het assortiment gereedschap heeft u een brede keuze aan vouwmeters. U kunt ervoor kiezen om een promotionele vouwmeter te laten bedrukken met logo voor optimaal resultaat. Dit weggevertje is perfect om in te zetten tijdens grootschalige acties en evenementen, zoals beurzen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor vouwmeters van het topmerk Stabila. Laat de Stabila vouwmeter bedrukken met logo en/of tekst en geef deze weg bij een speciale marketingactie of als geschenk bij een unieke gelegenheid. Voor iedere doel is er een passende vouwmeter te vinden.

Vouwmeter bedrukken? Bestel direct online

Wilt u uw relaties ook verrassen met een bedrukte vouwmeter? Dan kunt u deze heel eenvoudig online bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u op uw eigen gemak al je wensen doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste aantallen, opdruk etc. Wanneer u al uw wensen hebt doorgegeven en wij uw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio beginnen aan een digitale drukproef. Op dit digitale voorbeeld kunt u precies zien hoe uw vouwmeter met bedrukking eruit komt te zien. Bent u 100% tevreden met uw drukproef, dan zullen wij het drukproces in gang zetten. Zo bent u er altijd zeker van dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.