Gereedschap & Lampen

Bedrukte zaklampen en gereedschap voor uw ‘handige’ relaties

Met bedrukt gereedschap ‘werkt’ u aan uw relaties. Bedrukt gereedschap en bedrukte (zak)lampen zijn niet alleen handig voor uw klussende relaties. De relatiegeschenken komen altijd en bij iedereen van pas. Bijvoorbeeld een zaklamp, die gebruikt kan worden om bij te schijnen bij een klus of die handig van pas komt, wanneer het licht uitvalt. Op zoek naar meer? Verras uw relaties dan met een multitool, een gereedschap met meerdere functies.  

Kies uit ruim assortiment zaklampen, multitools en meer.

In het assortiment vindt u talloze handige tools om uw relaties te schenken. De lampen, messen en tangen zijn niet alleen handig tijdens het klussen, maar ook tijdens survival en outdoor activiteiten. Toch liever geschenken voor de klusser? Neem dan eens een kijkje in het assortiment diverse gereedschap. Hier vindt u onder andere schroevendraaiers, gereedschapskoffers en nog veel meer. Uiteraard kunnen de relatiegeschenken bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst.

Verras uw relaties met nuttig gereedschap bedrukt met uw logo

U slaat de spijker op zijn kop. Gereedschap is een nuttig relatiegeschenk en kan worden gebruikt voor klusjes binnenshuis en buitenshuis. Het gereedschap en de (zak)lampen uit ons assortiment kunt u laten bedrukken met uw eigen naam of bijvoorbeeld de naam van uw relatie. Ook leuk is te kiezen voor een persoonlijke boodschap als “Zet ‘m op handige Harry’. Hiermee valt u zeker op en u wordt bij iedere klus herinnerd.