0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Gepersonaliseerde geschenken met een grote impact

Een relatiegeschenk bedrukt met uw logo of een unieke tekst is een zeer origineel cadeau om weg te geven aan zakenrelaties, klanten en medewerkers. Wist u dat u bepaalde relatiegeschenken ook kunt personaliseren? Deze persoonlijke geschenken laten een blijvende indruk achter op uw relaties, want wie wilt er nou niet een pen met naam of gegraveerde sleutelhanger ontvangen?

Door de verschillende druktechnieken heeft u de keuze uit diverse soorten gepersonaliseerde relatiegeschenken. Zo is het met digitaal printen bijvoorbeeld mogelijk om de artikelen in full colour te personaliseren. U kunt ook kiezen voor gravering. De gegraveerde geschenken hebben een luxe uitstraling en doen het doordoor ook zeer goed als bijvoorbeeld een jubileumgeschenk.

(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Voor iedere gelegenheid een persoonlijk geschenk

Een gepersonaliseerd geschenk is hét promotiemiddel om in de hoofden van uw relaties te blijven hangen. In het assortiment vindt u een breed scala aan artikelen die bedrukt of gegraveerd kunnen worden met uw logo, naam en/of andere unieke tekst. Voor ieder moment en doelgroep hebben wij een passend geschenk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar bedrukte geschenkartikelen voor een huwelijk, communie of verjaardag? Bekijk dan het assortiment met kleine afname en laat de geschenken naar wens personaliseren met naam of unieke tekst.

Reclame geschenken met logo bedrukt

Een cadeau is een extra middel om een bepaalde boodschap beter over te laten komen. Zo voegen bedrijven vaak iets extra’s toe in de mailing of delen zij samples uit van hun artikelen. Wanneer u deze reclame geschenken laat bedrukken met uw logo en/of een originele tekst laat deze een nog grotere indruk achter.  Op het moment van schenken komt uw naam subtiel onder de ogen van uw relaties. Bovendien worden de bedrukte geschenken vaak opnieuw gebruikt, waardoor uw naam herhaaldelijk in beeld komt. Dit zal een positieve bijdrage hebben op uw naamsbekendheid en merkherkenning.

Uw gepersonaliseerde relatiegeschenken bestelt u direct online

Of u nu relatiegeschenken met logo wilt bedrukken of op iedere relatiegeschenk een unieke naam wilt laten graveren, alles is mogelijk. Uw bedrukkingswensen kunt u aangeven bij uw bestelling. Wanneer wij deze hebben ontvangen, ontvangt u van ons een digitale drukproef. Hierop kunt u precies zien hoe uw gepersonaliseerde geschenk eruit komt te zien. Pas wanneer deze volledig aan uw wensen voldoet gaan wij de geschenken personaliseren. Zo weet u zeker dat u iets krijgt waar u volledig achterstaat en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Back to top