EK Voetbal

EK voetbal: het moment om onze Helden aan te moedigen. Ontdek het uitgebreide assortiment EK promotieartikelen en laat deze bedrukken met logo. 

(31 artikelen gevonden)

Pagina's

EK voetbal gadgets België en voetbal geschenken

Voor het EK voetbal maken wij een leuke tour door Europa. Een mooie gelegenheid om met zijn allen het Belgische elftal aan te moedigen met de leukste voetbal gadgets in zwart, geel en rood. De EK gadgets zijn opvallend, origineel en zorgen bovendien voor een groot bereik. Met de Belgische gadgets geeft u een eigen draai aan de EK periode. Denk er bijvoorbeeld aan om een voetbal gadget of EK gadget te bedrukken met een originele tekst of uw eigen logo en scoor punten bij jouw klanten die voor een groot bereik zorgen.

Belgische fanartikelen voor jong en oud

De EK fanartikelen zijn leuke en originele artikelen die niet kunnen ontbreken tijdens het kampioenschap. De supporter gadgets zorgen niet alleen voor voetbal reclame, maar het zorgt ook voor extra aandacht voor uw eigen onderneming. De voetbal fanartikelen en gadgets zijn zeer divers. Wij helpen u een EK gadget te vinden die aansluit bij uw actie. De zonnebrillen, fluitjes en vlaggetjes zijn supporter artikelen die bij iedere doelgroep past. Door de gadget Belgie te bedrukken met uw logo heeft u altijd een origineel voetbal geschenk in handen tijdens het EK voetbal.

Supportersartikelen bedrukt met uw eigen logo

De voetbal fanartikelen zijn geheel naar wens te bedrukken. U kunt de gadgets voor Belgie bedrukken met uw logo, uw naam en/of een originele tekst. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven hoe u het artikel wil laten bedrukken. Daarnaast kunt u ook de gewenste aantallen, kleuren, etc. aangeven. U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring. Zo weet u van te voren precies hoe het EK gadget eruit komt te zien. Bij vragen over Belgie reclame en supportersartikelen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar met een offerte op maat voor jouw persoonlijke EK promotieartikelen