0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Een sportief geschenk; Fietsaccessoires bedrukt met uw logo

Lekker fietsen in uw vrije tijd of als teamsport. Wie doet het tegenwoordig niet? Wat is er daarom leuker dan het geven van een fiets relatiegeschenk aan uw gewaardeerde collega's of zakenrelaties? Kies uit vele fietsaccessoires en bedruk ze met uw eigen logo of persoonlijke boodschap.

Voor de echte mooi-weer-fietsers hebben wij enkele artikelen uitgezocht die zeker niet vergeten mogen worden. Zoals de zonnebril, de bidon en de fietskoeltas. Zo kunt u op een sportieve manier heerlijk genieten van het lekkere weer. Hieronder vindt u een overzicht van de populairste fiets artikelen!

Kies het juiste geefmoment, o.a. Tour de France / fietsvierdaagse
De fiets artikelen zijn multi inzetbaar. U kunt ze natuurlijk gebruiken door ze weg te geven aan nieuwe klanten, bij een wervingsactie van nieuwe klanten of leden of u verzint een speciale Fiets / Tour de France actie. Moedig de wielrenners samen met uw relaties aan langs de weg, uiteraard met een bedrukt relatiegeschenk. Maar ook deelname met bv. uw vereniging, school of bedrijf aan een fietsvierdaagse is een perfect moment om uw bedrijf extra te promoten met fiets relatiegeschenken! 

Natuurlijk kunnen wij de relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en/of tekst. Wilt u persoonlijk advies bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk of uw bestelling neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier.

Back to top