Ecologische en duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bedrukt met uw logo

Bent u ook bezig met MVO en wilt u dit ook een de buitenwereld laten zien? Schenk uw relaties dan een duurzaam relatiegeschenk bedrukt met uw logo. De eco geschenken zijn moderne en trendy artikelen gemaakt van duurzame materialen. Uw relaties zullen deze duurzame geschenken zeker waarderen. Niet alleen omdat deze artikelen leuk en praktisch zijn, maar ook omdat ze hiermee een bijdrage leveren aan hun omgeving. Uiteraard kunnen de duurzame relatiegeschenken bedrukt worden met uw logo en/of tekst.

Eco geschenken met een dubbele boodschap

Het assortiment duurzame relatiegeschenken bestaat uit verschillende soorten geschenken. De eco pennen en eco notitieboekjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholieren of op kantoor. Het assortiment eco pennen bevat veel verschillende houten pennen, bamboe pennen en houten schrijfsets. Naast deze artikelen bieden wij u ook eco tassen en eco textiel. Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld beurzen, promotieacties en open dagen. De eco geschenken zijn onmisbaar voor de maatschappelijk verantwoorde ondernemer. De relatiegeschenken hebben een dubbele functie. Ze laten niet alleen zien dat u duurzaam onderneemt, maar het zorgt ook voor naamsbekendheid en herkenbaarheid bij uw relaties.

Uw duurzame relatiegeschenken direct online besteld

U kunt uw duurzame relatiegeschenken eenvoudig online bestellen. In het bestel formulier kunt aangeven wat uw gewenste aantal, kleur en opdruk is. Wij zorgen ervoor dat uw relatiegeschenken met zorg worden bedrukt. Wenst u een advies op maat? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook een sample en/of een offerte aanvragen van het gewenste artikel.