Kurken relatiegeschenken

Kurk is een uniek en duurzaam materiaal dat gemaakt wordt van de bast van de boom. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is tegelijkertijd stevig en flexibel. Ontdek alle kurken relatiegeschenken en verras je relaties met dit natuurlijke cadeau.

(12 artikelen gevonden)

Kurk als duurzaam materiaal

Het produceren van kurk is een eeuwenoude ambacht dat zijn oorsprong kent uit het Middellandse zeegebied. Kurk is afkomstig van de bast van de boom. Na het oogsten wordt de kurk gekookt. Dit heeft een zuiverende werking en het zorgt er tevens voor dat de kurk meer elastisch wordt en een hogere dichtheid krijgt.

Kurk is 100% natuurlijk. Dit betekent dat het duurzame materiaal volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar is. Dit maakt het een zeer milieuvriendelijk materiaal voor ieder relatiegeschenk.

Waarom is kurk duurzaam?

Kurk wordt gemaakt van kurkeiken. Deze bomen absorberen CO2 en produceren zuurstof. Door het verwijderen van de bast is de kurkeik in staat om 3 tot 5 keer meer CO2 te absorberen. Het produceren van kurk heeft hier dus een positieve uitwerking op. Bovendien is kurk een vernieuwende duurzame bron dat geen afval kent. De schors wordt volledig gebruikt bij de productie. Hier worden o.a. wanden, vloeren en ook relatiegeschenken van gemaakt.

Kurken relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken die gemaakt zijn van kurk hebben direct een natuurlijke uitstraling. Dit is te danken aan de unieke structuur van het materiaal. Dankzij de hoge dichtheid is het materiaal niet alleen flexibel, maar ook stevig. Hierdoor hebben de relatiegeschenken een lange levensduur en dat is mooi wanneer u dit inzet om bijvoorbeeld uw naamsbekendheid mee te verhogen. De opdruk van uw logo en/of tekst komt hierdoor herhaaldelijk in beeld. Met kurken relatiegeschenken bent u verzekerd van een optimaal resultaat dat zowel goed is voor mens en milieu.

Bestel uw kurken relatiegeschenken eenvoudig online

In onze webshop vindt u een breed assortiment kurken relatiegeschenken. Wanneer u een passend geschenk hebt gevonden, kunt u deze eenvoudig online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u op uw eigen gemak al uw wensen doorgeven. Denk aan de gewenste aantallen, maar ook aan uw bedrukkingswensen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaat onze studio aan de slag met een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld van hoe uw kurken relatiegeschenk met opdruk eruit komt te zien. Bent u 100% tevreden met de drukproef, dan beginnen wij pas met bedrukken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Komt u er toch niet helemaal uit, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.