Houten relatiegeschenken

Hout heeft niet alleen een mooie natuurlijke uitstraling, maar het is ook een erg stevige grondstof. Hierdoor is dit materiaal niet alleen goed voor het milieu, maar gaat het ook nog eens extra lang mee. Een dubbele vorm van duurzaamheid waar iedereen profijt van heeft.

(47 artikelen gevonden)

Pagina's

Hout: een eeuwenoude duurzame grondstof

Hout is een materiaal uit de natuur dat al jaren gebruikt wordt voor het bouwen van producten. Zo werd het in de oudheid al gebruikt om hutjes van te bouwen en later werd dit materiaal gebruikt voor het bouwen van wagens en nog veel meer. Nu wordt dit duurzame grondstof gebruikt als vervanger voor bijvoorbeeld plastic. Bovendien is hout hernieuwbaar en kan na 20-120 jaar geoogst worden. Aardolie, dat nodig is voor de productie van plastic, heeft eeuwen nodig om zich te ontwikkelen. Dat maakt hout dit een perfecte grondstof voor duurzame relatiegeschenken.

Houtgebruik op verschillende manieren

Er zijn verschillende soorten hout. Iedere boom geeft weer een andere kleur, structuur etc. met zich mee. Zo hebben we bijvoorbeeld relatiegeschenken van rozenhout. Deze houten geschenken hebben een diepe bordeauxrode kleur, waardoor deze een luxe uitstraling krijgt. Dit oogt weer heel anders dan de relatiegeschenken die gemaakt zijn van bijvoorbeeld grenenhout. Het enige dat alle houtsoorten gemeen hebben is dat het direct zorgt voor een natuurlijke look and feel. Door met hout te werken denk je dus niet alleen aan het milieu, maar zorgt u ook dat het een artikel is dat men graag in huis heeft.

Een duurzame indruk: hout graveren met uw logo

Uiteraard is het mogelijk om houten artikelen te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Door met u eigen PMS kleuren te werken kan dit relatiegeschenk een verlangstuk worden van uw organisatie. Met behulp van de galvo laser is het tegenwoordig ook mogelijk om hout te graveren. Zeker voor de wat luxere artikelen zoals pennensets is dit een mooie bijkomstigheid. Door deze houten artikelen te graveren met uw logo en/of tekst zorgt u voor een duurzame inscriptie waar zowel u als de ontvanger lang van kan genieten.

Al uw houten relatiegeschenken bestel je eenvoudig online

Het assortiment houten relatiegeschenken is zeer divers. U vindt hier voor ieder wat wils. Via de webshop kunt u heel eenvoudig je bestelling plaatsen. Nadat u uw bestelling het geplaatst gaat onze studio aan de slag met een digitale drukproef. Op deze drukproef kunt u zien hoe uw gekozen relatiegeschenk eruit ziet met uw opdruk. Bent u 100% tevreden met de drukproef, dan beginnen we pas met het drukproces. Zo bent u er zeker van dat uw relatiegeschenk aan al uw wensen voldoet. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.