Eco weggevertjes bedrukken

Weggevertjes zijn ideale middelen om uw naamsbekendheid mee te verhogen en uw merk op de kaart te zetten. De eco weggevertjes zijn duurzame varianten en perfect te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Hiermee heeft u een duurzaam promotieartikel in handen voor iedere doelgroep.

(35 artikelen gevonden)

Pagina's

Vergroot uw naamsbekendheid met eco weggevertjes

Weggevertjes hebben een compact formaat en zijn in grote aantallen in te kopen waardoor ze relatief goedkoop zijn. Hierdoor zijn de weggevertjes ideaal om een grote doelgroep te bereiken. De weggevertjes worden veelal uitgedeeld op grote evenementen, zoals beurzen, open dagen en seminars. Vaak zijn dit gebruiksartikelen, zoals sleutelhangers en flesopeners. Door hier uw logo en/of tekst op te drukken komt u herhaaldelijk in beeld bij uw doelgroep. Deze vorm van herhaling zal ervoor zorgen dat uw naamsbekendheid wordt verhoogd.

Waarom kiezen voor eco weggevertjes?

Wanneer u uw doelgroep wilt verrassen met een leuk weggevertjes, kunt u kiezen voor een eco weggevertje. De eco weggevertjes zijn gemaakt van duurzame materialen zoals hout, bamboe of kurk. Door te kiezen voor een duurzaam weggevertje laat u zien dat u niet alleen uw naamsbekendheid wilt verhogen, maar ook een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld. Met deze dubbele boodschap maakt u zeker een onvergetelijke indruk op uw relaties.

Alle duurzame weggevertjes bedrukt met logo of tekst

U maakt pas echt impact wanneer u de eco weggevertjes voorziet van een persoonlijke boodschap. Door deze boodschap op een duurzaam geschenk te drukken krijgt deze een unieke lading. Het laat namelijk niet alleen uw merk zien, maar ook uw idealen. De eco weggevertjes zijn te bedrukken in uw eigen PMS kleuren en soms zelfs in full-colour. Daarnaast zijn er ook diverse eco geschenken die u kunt laten graveren. De gravure zorgt voor een luxe uitstraling, waardoor het een uniek relatiegeschenk wordt om bijvoorbeeld weg te geven tijdens een jubileum of als kerstgeschenk.

Bestel uw eco weggevertjes direct online

In onze webshop vindt u een groot aanbod eco weggevertjes. Wanneer u uw perfecte give away heeft uitgekozen kunt u heel eenvoudig al uw wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste aantallen, drukkleuren etc. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij een drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld dat aangeeft hoe uw eco weggevertje met opdruk eruit komt te zien. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo voldoet het eindresultaat altijd aan uw wensen. Voor een persoonlijke advies op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.