Eco drinkflessen bedrukken

De eco drinkflessen zijn waterflessen en bidons die net een beetje extra doen voor mens en milieu. Dat is nog eens een mooi relatiegeschenk om weg te geven. Laat deze duurzame drinkflessen ook bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Het verschil tussen drinkflessen en eco drinkflessen

Alle waterflessen hebben één ding gemeen. Ze vervangen allemaal namelijk de single-use plastic drinkfles. De drinkflessen zijn gemaakt van een stevig en herbruikbaar materiaal en zijn bovendien BPA vrij, waardoor deze keer op keer gebruikt kunnen worden. De eco drinkflessen gaan net een stuk verder. Deze flessen gaan niet alleen single-use plastic tegen, maar leveren ook nog een actieve bijdrage in de maatschappij. Op die manier heeft u niet alleen een relatiegeschenk in handen voor jezelf en de ontvanger, maar één die zowel mens als milieu stimuleert.

Divers aanbod eco drinkflessen

In het veelzijdige aanbod eco drinkflessen vindt u gegarandeerd een drinkfles die bij u en uw organisatie past. Zo kunt u kiezen voor de trendy Dopper, een drinkfles met een missie. Met Dopper steunt u diverse projecten die de plastic soup tegen gaan. Een andere drinkfles waar u ook een goed doel mee steunt is die van Join the Pipe. Met deze drinkflessen steunt u schoondrinkwater projecten in het buitenland en binnenland. Zo kunt u altijd een drinkfles kiezen dat aansluit bij uw eigen idealen en heeft u een uniek geschenk in handen voor iedere relatie.

Uw duurzame drinkfles bedrukt met logo

Met de eco drinkfles geeft u dus meer dan alleen een drinkfles. Er hangt een verhaal achter waar u als ondernemer achter staat. Om dit ook naar buiten te dragen heeft u de mogelijkheid om de flessen te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Wanneer u de eco waterflessen laat bedrukken is het een verlengstuk van uw merk en zult u direct geassocieerd worden met de filosofie achter de eco waterflessen. Bedrukken is mogelijk in uw eigen PMS kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om de fles in full colour te laten bedrukken voor een uniek en kleurrijk resultaat.

Binnen enkele stappen bestelt u uw eco drinkfles

Wanneer u de keuze voor uw eco drinkfles heeft kunnen maken, kunt u deze eenvoudig en snel bestellen via de webshop. Binnen enkele stappen kunt u al uw wensen aangeven. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van hoe het geschenk eruit komt te zien wanneer deze bedrukt is met uw logo en/of tekst. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat deze aan uw verwachtingen voldoet en heeft u altijd een geschenk in handen waar u achter staat.