Besparingsproducten

Bij het verbruiken van energie komen schadelijke stoffen vrij die het lucht vervuilen. Daarom is het van belang om energie te besparen. Dat gaat niet alleen over het mindergebruiken van directe stroom, maar ook over bijvoorbeeld het besparen van water. Want ook water is energie. We moeten met zijn allen zuiniger leven en met besparingsproducten gaat dat net iets makkelijker.

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom besparen?

Bij het verbruiken van energie komen schadelijke stoffen voor het milieu vrij. Daarom zijn we steeds vaker op zoek naar niet fossiele brandstoffen, zoals zonne-energie, windenergie en waterkracht. Zoals eerder vermeld betekent dit niet alleen dat we minder tv gaan kijken of alle apparatuur uit zetten in plaats van de stand-by stand. Besparing zit ‘m bijvoorbeeld ook in minder lang douchen, want ook het gebruik van water kost energie. Het gaat dus veel verder dan we denken.

Verschillende type besparingsproducten

Besparen klinkt makkelijk, maar is vaak moeilijker dan je denkt. Vaak doen we dingen vanuit gewoonte en deze gedrag afleren is niet makkelijk. Besparingsproducten kunnen daar wel mee helpen. Een bekende tip om bijvoorbeeld water te besparen is om minder lang te douchen. Een gemiddelde douchebeurt bedraagt ca. 8,3 minuten. Hierbij wordt 70 liter water verbruikt. Het advies is om 5 minuten te douchen. Hiermee bespaart u al snel ruim 25 liter per douchebeurt. Een douchetimer in de badkamer kan hierbij helpen. Deze timer geeft precies aan hoe lang u douchet en hoe lang u nog heeft. En zo zijn er nog veel meer praktische gadgets die u helpt besparen.

Laat uw logo en tekst bedrukken op besparingsproducten

De besparingsproducten zijn uiteraard te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Hiermee kunt u uw naamsbekendheid verhogen door uw doelgroep te verrassen met een praktische gadget. Bovendien zijn de besparingproducten meer dan een leuke gadget om uw naamsbekendheid mee te verhogen. U verhoogt hier namelijk ook de bewustheid mee om goed/beter met de planeet om te gaan. Hiermee levert u niet alleen een mooie bijdrage aan uw imago, maar ook voor het milieu en dat zullen de ontvangers zeker waarderen.

Niet helemaal zeker? Vraag een digitale drukproef aan

Al uw besparingsproducten kunt u direct online bestellen. Op de webshop kunt u al uw wensen voor de aantallen en opdruk aangeven. Vervolgens ontvangt u van ons een digitale drukproef waarop u precies kunt zien hoe uw bedrukte gadgets eruit komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke advies op maat of vraag een digitale drukproef vooraf aan.