Thermosbekers bedrukken

Tijd voor thee en koffie onderweg? Nu wel met deze thermosbekers, te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. 

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Een thermosbeker: relatiegeschenk om warm van te krijgen

Een relatiegeschenk is niet zomaar een cadeautje dat u weggeeft aan uw relaties. Het is bovenal een leuke attentie waar uw relaties nog lang plezier van zullen hebben en het zorgt ervoor dat uw naam nog lang onder de aandacht komt. Een perfect relatiegeschenk om weg te geven is de thermosbeker. Dit praktische geschenk is een veelgebruikt artikel. De thermosbeker is ideaal om onderweg te genieten van een heerlijke kop koffie of thee. De dag start meteen goed, allemaal dankzij uw presentje.

Voor iedere relatie een gepersonaliseerde thermosbeker

Om uw relatiegeschenk extra persoonlijk te maken, kunt u uw thermosbeker bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. De bedrukking in uw PMS-kleuren zorgt ervoor dat het geschenk een verlengstuk wordt van uw huisstijl. Dat creëert overigens ook een professionele uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk om de thermosbeker met naam of logo te laten graveren. De lasergravure zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling. De gepersonaliseerde thermosbeker is een uniek en persoonlijk geschenk waar u uw relaties zeker mee verrast. De persoonlijke relatiegeschenk thermosbeker is een perfect cadeau om weg te geven tijdens een jubileum of eindejaarsdrink. Uiteraard kiest u met een thermosfles relatiegeschenk voor een nog grotere impact.

Een bedrukte thermosbeker voor ieder moment

Zeker in de wintermaanden is de bedrukte thermosbeker een populair relatiegeschenk om weg te geven. Er gaat niets boven een heerlijke kop koffie om bij op te warmen. Sowieso is een koffietje onderweg perfect om de dag goed mee te starten, of het nu zomer of winter is. Het maakt van de thermosbeker een relatiegeschenk dat altijd past.  

Dankzij het brede aanbod kiest u voor iedere doelgroep een thermosbeker die bij hen past. Zo is de travelmok bijvoorbeeld perfect voor reizende studenten. Geef bijvoorbeeld een bedrukte thermosbeker weg tijdens een originele studentenactie. De travel thermosmok zullen zij nog lang daarna gebruiken, waardoor uw naam ook veelvuldig in beeld komt.

Thermosbeker bedrukken? Bestel direct online

Wilt u uw relaties ook verrassen met dit praktische geschenk? Via onze webshop bestelt u heel eenvoudig uw bedrukte thermosbeker. U geeft ons direct aan wat uw wensen zijn. Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben, sturen wij u een digitale drukproef ter goedkeuring. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte thermosbeker met logo of tekst eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, starten wij het drukproces. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.