Opvouwbare drinkfles bedrukken

Compact en praktisch! Laat uw opvouwbare bidons en flessen bedrukken met uw eigen logo of tekst.

Opvouwbare waterfles bedrukken met uw eigen logo

Een bedrukte waterfles is een populair relatiegeschenk dat vaak wordt weggegeven op sportevenementen, beurzen en festivals. Het is een praktisch artikel dat ook na ontvangst nog vaak gebruikt wordt door de ontvanger. De opvouwbare waterfles geeft daar een speelse twist aan. De opvouwbare drinkfles is net zo praktisch als een ‘normale’ bidon, maar kan na gebruik opgevouwen worden tot een compact formaat. Hierdoor neemt het bijna geen ruimte in in uw keukenkastje of lade. Bedrukt met uw logo is het een praktisch en origineel geschenk waar u uw relaties mee kunt verrassen.

Voor ieder evenementen een handig relatiegeschenk

De opvouwbare waterfles of bidon is een weggevertje dat op ieder moment ingezet kan worden. Omdat de bidon zo compact en praktisch is, is deze zeer geschikt voor de jongere doelgroep. Zo is het een perfect geschenk om bijvoorbeeld uit te delen tijdens een open dag of een schoolreisje. U kunt de bidon dan laten bedrukken met het schoollogo en/of leuke tekst. Hiermee is het een originele herinnering aan een leuk evenement. Uiteraard is het praktische geschenk ook geschikt om uit te delen op zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een beurs of seminar. De bedrukte opvouwbare bidon zal een aangename verrassing zijn voor uw relaties.

Kies uit een ruim assortiment een opvouwbare bidon of fles die bij u past

Het aanbod opvouwbare bidons is zeer divers. U kiest bijvoorbeeld voor een bidon met een strak design, maar u kunt ook gaan voor een opvouwbare watertap met harmonicafunctie. Voor iedere doelstelling vindt u een bidon of fles die bij u past. Neem gerust ook een kijkje bij onze andere waterflessen en sportbidons voor een nog ruimer aanbod. Alle bidons en flessen zijn naar wens te bedrukken. Zo kunt u de opvouwbare bidon met logo bedrukken of juist met een leuke tekst. Hiermee wordt het een persoonlijk relatiegeschenk dat volledig bij u en uw huisstijl past.

Uw bedrukte opvouwbare bidons bestelt u eenvoudig online

Via de webshop bestelt u direct uw bedrukte bidons. In het winkelmandje heeft u de mogelijkheid om uw logo en/of tekst in te sturen. Ook kiest u hier uw gewenste kleur etc. Wanneer wij uw complete order hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop ziet u precies hoe uw bedrukte opvouwbare bidon eruit komt te zien. Het drukproces wordt pas gestart wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef. Zo weet u zeker dat uw relatiegeschenk geheel naar wens wordt bedrukt. Uw opvouwbare bidon met opdruk heeft u vaak al binnen acht werkdagen in huis.