• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Dopper drinkfles: de duurzame drinkfles van Dutch Design

De Dopper drinkfles is niet zomaar een geschenk die u uw relaties cadeau kan geven. De Dopper is een must have artikel met een uniek design. Het is niet alleen een drinkfles, maar je kunt het ook gebruiken als beker. Bovendien is de Dopper drinkfles gemaakt van duurzame materialen. Schenk uw relaties een unieke geschenk en laat de gekleurde Doppers bedrukken met uw logo en/of tekst.

Dopper sluit perfect aan bij MVO

De Dopper is een duurzaam, handig en mooi relatiegeschenk van Dutch Design. Daarbij draagt de Dopper bij aan drinkwaterprojecten van Simavi. Per verkochte Dopper gaat namelijk 5% naar projecten voor het aanleggen van o.a. waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen in Nepal. Uiteindelijk resultaat is dat 18.000 mensen in Nepal toegang krijgen tot veilig drinkwater en 2.000 huishoudens krijgen toegang tot sanitaire voorzieningen. Water uit de kraan is niet voor iedereen vanzelfsprekend!

Uw bedrukte Dopper met logo direct uit voorraad leverbaar

De Dopper bestelt u eenvoudig online. Tijdens uw bestelling precies kunt u aangeven wat uw gewenste kleuren en aantallen zijn. Ook kunt u precies aangeven hoe u uw dopper wilt bedrukken. Dit flesje én beker in één is al te bestellen vanaf € 5,65 per stuk en is direct uit voorraad leverbaar.

back to top