Unisex kleding bedrukken

Vergroot de zichtbaarheid van uw medewerkers en merk en laat kleding bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. In ons brede assortiment vindt u diverse Unisex t-shirts, polo’s en nog veel meer. Allen klaar om te voorzien van uw eigen opdruk. Laat u inspireren door het assortiment en profiteer.

(38 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom kiezen voor bedrukt unisex kleding

Bedrukt kleding doet het altijd goed als verlengstuk van uw merk. Hiermee laat u op een professionele manier zien wie u bent en waar u voor staat. Het textiel kan gedragen worden door medewerkers, promotieteam of zelfs partners en klanten. De doelgroep kan heel divers zijn, maar u wilt uiteraard wel de perfecte pasvorm voor iedereen. Daarom is unisex kleding zeer interessant. Deze kledingstukken zijn zo ontworpen dat zowel man als vrouw, kort of lang, iedereen het kan dragen. U heeft dan geen gedoe meer met het uitzoeken van mannen en vrouwenmaten, maar kunt in één keer al uw bedrukte kleding bestellen.

Een breed scala aan unisex kleding

Bij unisex kleding denkt u misschien gelijk aan losse shirts, maar dat is niet het geval. In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan unisex kleding. U vindt hier altijd een kledingstuk dat bij u en uw doelstelling past. Heeft u bijvoorbeeld binnenkort een marketingevenement, zoals een beurs of open dag, dan kunt u het beste kiezen voor een promotioneel shirt. Deze shirts zijn van perfecte kwaliteit, goed te bedrukken en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Dit uitgebreide kleurenpallet zorgt er tevens voor dat u altijd een shirt kan vinden dat past bij uw huisstijl.

Laat unisex kleding bedrukken en vergroot de zichtbaarheid

Dankzij geavanceerde druktechnieken is het mogelijk om uw unisex kleding naar wens te bedrukken. Wilt u goed zichtbaar zijn voor uw doelgroep? Dan is een grote opdruk op de voor- of achterkant perfect. Hiermee is uw boodschap van afstand direct leesbaar. Wilt u uw unisex kleding inzetten als bedrijfskleding, dan is een subtiele opdruk op de borst of mouw vaak al voldoende. Hierdoor blijft het stijlvolle karakter van het kledingstuk intact en is uw huisstijl alsnog goed zichtbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze.

Bestel uw unisex kleding direct online

Via onze website kunt u heel eenvoudig jouw bedrukte unisex kleding bestellen. Op uw eigen gemak geeft u hier al uw wensen door. Denk aan kleuren, maten en uiteraard opdruk. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen, zal onze studio aan de slag gaan met een digitale drukproef. Dit is een visuele voorbeeld van het eindresultaat. Bent u 100% tevreden met dit voorbeeld, dan zullen wij het drukproces starten. Zo bent u er zeker van dat uw bedrukte unisex kleding voldoet aan uw wensen.