In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zomerse inspiratie voor een uitzonderlijke tijd

Opeens werkten veel van ons thuis en brak er een complexe periode aan, die niemand van ons ooit heeft meegemaakt. Thuiswerken, lesgeven vanuit huis, vergaderingen via videobellen en social distancing zijn inmiddels gemeengoed geworden. En terwijl ons dagelijkse ritme behoorlijk verstoord is, zien we ook steeds meer bewustwording om ons heen op het gebied van gezondheid en beweging. Noodgedwongen moeten we naar creatieve oplossingen zoeken nu sportscholen en sportclubs dicht moeten blijven. Een gezonde levensstijl helpt u enorm om door de quarantaine heen te komen. Denk aan thuissporten of een wandeling in de frisse lucht. Wij geven u graag een overzicht van de meest populaire relatiegeschenken hierbij zeker niet mogen ontbreken.

Bewegen in huis en tuin

Beweging is een belangrijk onderdeel van zowel de fysieke als mentale gezondheid. Nu de sportscholen dicht zijn, zijn we massaal aan het thuissporten. Het thuissporten betekent gelukkig niet altijd in huis sporten. Kies er ook eens voor om bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon te sporten. De frisse buitenlucht is niet alleen goed voor de longen, maar ook voor de zuurstof in de spieren.

De meeste populaire die nu uitgeoefend worden zijn springtouwen, yoga en joggen. Bij sport is het goed om af te wisselen. Ga niet iedere dag gewichtheffen of joggen, maar geef uw lichaam en spieren ook rust. Wissel bijvoorbeeld een sportdag af met een dagje tuinieren in de buitenlucht. Deze sportartikelen zullen u zeker een handje helpen.


Samen gezond en wel(lness)

We zijn ontzettend druk met ons werk, het klussen in en om het huis en het scholen van onze kinderen, maar in deze onrustige tijd is het ook belangrijk dat u tijd neemt voor uw mentale gezondheid. Zeker in een tijd waarin we geforceerd uit de dagelijkse routine zijn gestapt is het goed om bewust te worden van uzelf en uw eigen behoefte. Een momentje voor uzelf is een luxe waar u zeker tijd voor vrij dient te maken en met deze beauty en wellness relatiegeschenken wordt dat een stuk makkelijker gemaakt.


Met deze zomerse geschenken sla je altijd twee vliegen in één klap. U werkt niet alleen aan uw eigen naamsbekendheid, maar ook aan het welzijn van de samenleving en dat is een mooi gebaar dat zeker gewaardeerd wordt. Neem een kijkje bij alle zomergeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top