In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zo zet u zonnebrillen in als effectief promotiemiddel

In de zomer is het zeer belangrijk om uzelf te beschermen tegen UV straling van de zon. Om onze huid te beschermen smeren we zonnebrandcrème, maar wat doen we voor onze ogen? Hiervoor gebruiken we de vaak vergeten zonnebril. Dit maakt de zonnebril ideaal als zomerse weggever. Het is een leuke attentie waar u mensen op het juiste moment mee kunt verrassen. Met name op festivals en outdoor evenementen wordt dit relatiegeschenk veelal weggeven. Hoe kiest u de juiste promotie zonnebril? Wij vertellen het u in dit artikel.

Wanneer gaat u uw bedrukte zonnebril weggeven?Zonnebrillen bedrukken

Het eerste dat u in kaart dient te brengen is het geefmoment. Dit is de basis voor het kiezen van de juiste relatiegeschenk. Zo hoeft een zonnebril niet altijd de juiste keuze te zijn. Wilt u bijvoorbeeld een promotieartikel weggeven op een indoor evenement, dan is een zonnebril wellicht overbodig en kunt u beter kiezen voor een praktisch en origineel geschenk dat direct gebruikt kan worden, zoals een bedrukte waterfles.

Bedrukte zonnebrillen worden veelal weggegeven op zomerse evenementen, maar ook in de winter is het een zeer gewenst artikel. Zo wordt deze veel gebruikt tijdens wintersporten of voor in de auto wanneer het licht weerkaatst op een nat wegdek.

Zonnebrillen bedrukken

Kies het model dat bij uw doelgroep past

Naast het geefmoment is ook de doelgroep zeer belangrijk bij het kiezen van een succesvolle promotie zonnebril. Wilt u met uw zonnebril bijvoorbeeld de vrouwelijke doelgroep aanspreken, dan kunt u kiezen voor een zonnebril met een trendy montuur en kleuren. Deze valt extra goed en u weet zo zeker dat de zonnebril nog lang gebruikt wordt. Dat is van belang wanneer deze wordt ingezet voor het verhogen van uw naamsbekendheid. Wanneer u een brede doelgroep wilt aanspreken, dan kunt u het beste kiezen voor een unisex zonnebril. Deze hebben vaak een eenvoudig montuur en zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Laat de zonnebril bedrukken met de juiste boodschap

Last, but not least is de boodschap die u op de zonnebril wil laten drukken. De zonnebrillen kunnen op de pootjes bedrukt worden en hebben dus een lang drukvlak. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om uw logo op de zonnebril te drukken, maar kunt u hier ook een leuke tekst op laten drukken. Laat bijvoorbeeld de zonnebril bedrukken met een leuke quote die uw doelgroep aanspreekt. Wanneer er een quote op staat waar zij zich aan kunnen relateren zullen zij sneller geneigd zijn de zonnebril te dragen en deze aan hun omgeving te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan instagram en facebookpost die gedeeld worden met de zonnebril. Zo bereikt u met uw promotiemiddel meer artikelen dan u in eerste instantie zou denken.

Wilt u uw doelgroep ook verrassen met bedrukte zonnebrillen? Bekijk het hele assortiment zonnebrillen of breng een bezoek aan de showroom en laat u inspireren door het brede aanbod relatiegeschenken.

Back to top