In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zo zet u relatiegeschenken in voor Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Niet meteen een dag waar u als ondernemer aan denkt om op in te spelen. Toch is deze dag uitermate geschikt om onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. Op deze dag is iedereen bezig met liefde en liefde is er in alle soorten en maten. Zo ook de liefde die een organisatie heeft voor een trouwe klant of een werkgever voor zijn werknemer. Wij geven u graag een paar tips over hoe u relatiegeschenken kunt inzetten tijdens Valentijnsdag.

Een onverwachte verrassing

Zoals eerder aangegeven is Valentijnsdag niet meteen een dag waar organisaties op inspelen. Vaak is deze dag dé dag waarop geliefden elkaar een geschenk geven. Wanneer u op deze dag uw klant een cadeau geeft is dit een onverwacht gebaar dat zeker gewaardeerd wordt. Deze verrassingsfactor blijft niet alleen lang hangen, maar heeft ook een positief en liefdevol effect. Dat zal uw naamsbekendheid zeker ten goede komen.

Het moment van geven

Helaas zullen wij dit jaar Valentijnsdag op afstand moeten vieren, maar dat neemt de liefde uiteraard niet weg. Er zijn genoeg geschenken die door de brievenbus passen. Denk bijvoorbeeld aan unieke sleutelhangers met opdruk of een hartvormige handwarmer. Wanneer u deze brievenbusgeschenken opstuurt op Valentijnsdag zit u precies goed. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw klanten al eerder een Valentijn geschenk op te sturen om ze attent te maken voor deze datum. Daar kunt u dan weer een leuke actie aan koppelen. Het moment van schenken is dus sterk afhankelijk van uw doelstelling.

Een liefdevolle en persoonlijke bedrukking

Naast het geschenk en het moment van geven, kunt u ook creatief zijn met de bedrukking. Laat bijvoorbeeld het Valentijn geschenk bedrukken met een leuke tekst of quote en sluit af met ‘geheime aanbidder’ dit maakt de ontvanger extra nieuwsgierig over de afzender. Wanneer ze er dan achterkomen dat u de geheime aanbidder bent zal uw naam extra lang blijven hangen. Bovendien geniet u dan ook nog extra van positieve mond-tot-mond reclame, want dit willen ze natuurlijk graag met hun omgeving delen.

Met bepaalde druktechnieken, zoals digitaal printen en graveren is het ook mogelijk om de geschenken te personaliseren met de namen van de ontvangers. Dit maakt het geschenk extra persoonlijk en dat wordt zeker gewaardeerd.

3x creatieve Valentijn geschenken van deze tijd

Relatiegeschenken ValentijnRelatiegeschenken ValentijnRelatiegeschenken Valentijn    

Een aanbod op maat

Zo ziet u dat u met relatiegeschenken voor Valentijnsdag alle kanten op kunt gaan. Wanneer u er niet uitkomt kunt u altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top