In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zo zet u in een paar stappen uw EK actie op

Vlag BedrukkenHet EK voetbal wordt op 10 juni 2016 afgetrapt in Saint-Denis, Frankrijk. Onze Belgische Helden hebben hun eerste wedstrijd op 13 juni. Zij staan dan oog in oog met Italië. Een mooi moment om met het hele land te laten zien dat wij onze Helden supporten. Maar hoe zet u een onvergetelijke en creatieve EK actie op? Wij zullen u een handje helpen met de 4 ultieme EK tips.

1. Wat is het doel van uw EK actie?

Een goede doelstelling is de basis voor iedere marketingactie. Vanuit de doelstelling worden onder andere de middelen bepaald. Wilt u tijdens het EK bijvoorbeeld meer sales genereren, denk dan aan een leuke kortingscode of schenk uw klanten een origineel cadeau bij hen bestelling. Geef tijdens het EK voetbal bijvoorbeeld een rode zonnebril weg bedrukt met een leuke voetbalquote.

Wilt u zich met uw actie juist meer op branding en naamsbekendheid richten, dan zijn kleine gadgets bedrukt met uw naam of logo perfect om in te zetten. Laat bijvoorbeeld schminksticks of handklappers bedrukken en deel deze uit aan iedere EK fan. Jong en oud zal gecharmeerd zijn van het geschenk. Hiermee geeft u uw naam een positieve lading, waar u zelfs na het EK nog lang van kunt genieten.

2. Welke doelgroep wil ik tijdens het EK bereiken?

Supportersartikelen BedrukkenDe meeste EK gadgets zijn geschikt voor iedere doelgroep. U kunt er ook voor kiezen om relatiegeschenken in te zetten die geschikt zijn voor uw specifieke doelgroep. Richt u zich bijvoorbeeld op vrouwen, dan is een bedrukt polsbandje of een hawaïkrans wellicht leuk om weg te geven. Voor de mannen kunt u eerder kiezen voor een high-tech gadget, zoals een rode powerbank of een praktische zomerse BBQ voetbalschort. Zo kunt u eindeloos variëren met leuke supportersartikelen.

3. Zo valt u promotieteam op

Het uitdelen van relatiegeschenken tijdens het EK kan op verschillende manieren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een klein presentje toe te voegen aan een mailing. De Trophy balpen en de sleutelhanger t-shirt zijn zeer geschikt om de attentiewaarde van uw mailing te verhogen. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met het gewicht en grootte. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Is uw doel om naamsbekendheid te creëren, dan is het wellicht een goed idee om promotieteams in te zetten die uw voetbalgadgets gaan uitdelen. Door de kleding van uw promotieteams te bedrukken met uw logo, wordt u naam al herkend voordat men het voetbal gadget ontvangt.

4. Originaliteit met custom made voetbalartikelen

Supportersartikelen BedrukkenDe schminksticks en hawaïkransen zijn leuk om weg te geven tijdens het EK voetbal, maar dat staat ook op de ‘wishlist’ van iedere andere ondernemer. Met custom made artikelen heeft u altijd iets origineels in handen. De juichsticks, de promotiecaps en de fansvlag kunt u geheel naar wens laten ontwikkelen. Stuur uw wensen en artwork op en wij sturen u direct een offerte op maat en een digitale drukproef.

Met originaliteit valt u zeker op tussen iedere concurrent, maar uiteindelijk draait het maar om één ding: met z’n allen onze voetbal Helden supporten tijdens het EK in Frankrijk!

 

Back to top