In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zo valt u op tijdens Black Friday

We zijn nog maar een paar vrijdagen verwijderd van het grote shoppingspektakel, Black Friday. Overgewaaid vanuit Amerika, maar niet meer weg te denken in onze eigen maatschappij. Op deze dag zetten verschillende zaken hun producten in de kijken met acties en aanbiedingen. Een overvloed aan prikkels voor de consument. Hoe valt u dan nog op? Wij geven u graag een aantal praktische tips.

Laat uzelf en uw actie zien

Het belangrijkste tijdens Black Friday is om uzelf te laten zien. Dit kan door middel van posters in de etalage of flyers, maar u kunt ook denken aan zaken die direct de aandacht trekken en opvallen in de winkelstraat. Kleed uw zaak bijvoorbeeld aan met bedrukte ballonnen. Dit feestelijke artikel valt direct op en laat zien dat u iets te vieren heeft, zoals een leuke actie. Naast ballonnen kunt u bijvoorbeeld ook denken aan bedrukte vlaggetjes of andere artikelen voor de aankleding van uw pand.

Geen korting, maar cadeau

Het regent kortingen tijdens Black Friday. Van 1+1 gratis tot kortingsbedragen, alles komt voorbij. Door net iets anders te doen kunt u tijdens dit winkelevenement opvallen. Kies er bijvoorbeeld voor om in plaats van een korting, een cadeautje weg te geven. Een leuk artikel dat dient als een verlengstuk van uw merk en een must-have is voor uw doelgroep. Het meest populair om weg te geven zijn katoenen tassen met opdruk van uw logo. Maar er zijn genoeg andere leuke weggevers om mee op te vallen. Denk bijvoorbeeld aan handige hulpmiddelen voor tijdens het winkelen, zoals een bedrukte waterfles of een mintblikje met opdruk. Een compact weggevertje, maar met impact. Dat wilt u hebben.

Ga voor duurzaam

Wilt u echt opvallen tijdens Black Friday en goodwill creëren bij uw doelgroep, ga dan voor een duurzame actie. Vorig jaar zagen we al veel bedrijven die ervoor kozen om in plaats van korting te doneren aan een goed doel. Of zij kozen voor het planten van bomen. Ook u kunt aan deze groene trend meedoen. Geef uw klanten tijdens Black Friday bijvoorbeeld zaadzakjes cadeau. Hiermee zorgt u samen met uw klanten voor een groenere wereld. U profiteert dus niet alleen zelf van uw actie, maar u investeert ook in ons planeet.

Persoonlijk advies op maat

Hopelijk bent u geïnspireerd geraakt door bovenstaande tips en kunt u van uw Black Friday evenement een onvergetelijke actie maken. Wenst u een persoonlijk advies op maat? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Back to top