In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zo kiest u de juiste waterfles voor jouw doelgroep

Dat we voldoende water moeten drinken voor onze gezondheid is een feit dat bij vele bekend is. Ondanks dat veel mensen dit weten, blijft het soms moeilijk om ook echt 1,5 tot 2 liter water te drinken op een dag. Dat komt omdat we vaak druk en onderweg zijn. Een waterfles is hier een goed hulpmiddel voor. Maar met zoveel verschillende waterflessen op de markt kunnen we ons voorstellen dat het soms moeilijk is een passende waterfles voor uw doelgroep te vinden. Wij zullen u proberen op weg te helpen in dit blogartikel.

Waterflessen voor de sportievelingenWaterfles met verstuiver

De meeste mensen die sporten weten hoe belangrijk het is om tijdens het sporten goed gehydrateerd te blijven. Toch vergeten ze soms om dit buiten het sporten om ook bij te houden. Daarom is een bedrukte waterfles voor de dagelijkse gang van zaken perfect voor deze doelgroep. Het plezante is wel om voor een fles te kiezen dat aansluit bij de hobby’s van deze doelgroep.

Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van een waterfles met verstuiver. Deze waterfles heeft dankzij zijn unieke design een sportieve uitstraling en zorgt niet alleen voor hydratatie aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant van het lichaam.

Ook kunt u kijken naar andere functionaliteiten van zo’n waterfles. Voor mensen die graag een sprintje trekken of een stevige wandeling maken is het handig om te kiezen voor een fles met polskoord of karabijnhaak. Op deze manier kunnen ze de waterfles gemakkelijk meenemen en zijn ze altijd voorzien van voldoende water.

Waterflessen voor de trendgevoelige doelgroepRVS drinkfles bedrukken

Een groot deel van de mensen houdt ervan om in te spelen op trends. Hierbij speelt design en kleur een extra grote rol. Ze zijn de RVS waterflessen ontzettend populair bij deze doelgroep. Niet alleen omdat het een strak en stoer design heeft, maar ook omdat het zeer praktisch is. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een thermosfles of zelfs voor een dubbelwandige fles, kunt u er zeker van zijn dat uw water lang koel of juist warm blijft. Bovendien zijn de RVS waterflessen goed te graveren, waardoor u hier een unieke boodschap in kunt laten zetten. Hiermee laat u gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter bij uw doelgroep.

Waterflessen voor de duurzaamheidsfanatenDopper bedrukken

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze samenleving en steeds meer mensen gaan hier bewuster mee om. Een goed teken, want hiermee kunnen wij onze bijdrage leveren aan een beter planeet. Er zijn verschillende drinkflessen die het zeer goed doen bij deze doelgroep. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een fles met verwerking van duurzame materialen, zoals bamboe, maar u kunt ook kiezen voor flessen met een verhaal.

Een goed voorbeeld hiervan is Dopper. De Dopper drinkflessen zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar met de aanschaf van Dopper gaat u ook het gebruik van PET flessen tegen en levert u een bijdrage aan de bewustwording van plastic vervuiling. En zo zijn er meer drinkflessen die zich inzetten voor een betere en schonere wereld. Met een drinkfles als deze zult u de duurzaamheidsfanaten zeker verrassen.

Voor iedere relatie een unieke fles

Welke waterfles u ook kiest, de opdruk is even belangrijk als de fles zelf. De eerst gedachte gaat vaak naar een opdruk van een logo of een bedrijfsnaam, maar wist u dat u met de technologie van nu werkelijk alle kanten op kunt gaan. Zo kunt u bij een aantal waterflessen kiezen voor een full colour opdruk, waardoor het mogelijk is om een hele afbeelding of foto op de fles te drukken. Daarnaast is ons machinepark ook uitgerust met een mega lasergraveermachine. Hiermee kunt u diverse flessen op een extra groot drukvlak laten graveren. Het is hierbij zelf mogelijk om tritan materiaal te laten graveren.

Kortom, met waterflessen als relatiegeschenk kunt u alle kanten op gaan. Benieuwd naar wat waterflessen voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat u verrassen door het complete assortiment waterflessen of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Back to top