In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Winter tips: val op met praktische geschenken en promotiemateriaal

De winter is nog maar net begonnen, maar we hebben al wat hevige sneeuwbuien achter de rug. Dat belooft nog wat voor het komende seizoen. In deze tijdens is het bijna onmogelijk om promotieteams de straat op te sturen. Toch is de winter een goed moment om aan uw naamsbekendheid te werken. Met deze tips valt u zeker op en profiteert u van een succesvolle stort van het nieuwe jaar.

Warme verzorgingsartikelenBadset bedrukken

Tijdens de koude wintermaanden kunt u iedere relatie wel blij maken met een persoonlijk en warm geschenkje. Vooral verzorgingsartikelen doen het goed tijdens deze periode. Eén van de meest populaire give away is de lippenbalsem. De verzorgende balsem voorkomt schrale lippen en bovendien is het ook een handig artikel om bij u te hebben tijdens winterse wandelingen en skireizen. Daarnaast past het artikel gemakkelijk door de brievenbus, waardoor deze perfect met de post te versturen is.

Daarnaast zijn ook de sfeervolle kaarsen en heerlijk geurende badsets populaire geschenken om weg te geven in de winter. Dit ontspannende extraatje zal zeker een positieve invloed hebben op uw imago waar u het hele jaar van kunt profiteren.

Praktische wintergadgetsIJskrabber bedrukken

Ook de winterse hulpmiddelen doen het goed dit seizoen, want wie heeft er nou niet een ijskrabber bedrukt met logo in de auto liggen. Dit is dan ook zonder de twijfel de meest populaire winterse weggever. Van supermarkt tot autogarage, iedereen geeft er één weg. Uiteraard kunt u ook origineel zijn door een bedrukte sneeuwschep, thermosfles of zelfs handwarmers cadeau te geven.

Al deze winterse gadgets zijn perfect te bedrukken of te graveren met uw logo, waardoor deze een unieke waarde krijgt waar het oog van uw relaties op zal vallen.

Sjaals, mutsen en meerMuts bedrukken

Textiel en fleece artikelen mogen uiteraard niet aan dit lijstje ontbreken. Zeker wanneer u besluit om toch de deur uit te gaan is dit een welkome geschenk. In het brede assortiment promotietextiel kunt u kiezen uit diverse winterse artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een warme sjaal met bijpassende muts. Met bedrukking van uw logo en/of tekst is dit een originele geschenk dat met open armen zal worden ontvangen.

Tip: laat ook eens een fleece deken bedrukken met logo en/of tekst en geef deze weg als relatiegeschenk. Bij iedere netflix-avondje op de bank komt uw geschenk van pas en komt u logo en naam in beeld.

Bent u nieuwsgierig naar nog meer winterse inspiratie? Neem een kijkje in het speciaal geselecteerde winter assortiment of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top