In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Werkkleding bedrukken: 3 tips

T-shirt bedrukkenIn de hedendaagse maatschappij is het voor bedrijven steeds belangrijker om goed te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Een goede manier om dit te doen is het laten bedrukken van uw werkkleding. Met bedrukte werkkleding weet iedereen precies wie u bent en creëert u direct een meer betrouwbare uitstraling. Het dragen van bedrukte werkkleding schept namelijk verantwoordelijkheid. Om u te helpen bij het bedrukken van uw bedrijfs- of werkkleding hebben wij deze 3 tips voor u op een rijtje gezet.

Creëer een professioneel ontwerp

In de basis is het belangrijkst dat u een professioneel ontwerp maakt dat u gaat gebruiken voor de bedrukking van uw werkkleding. De bedrukking gaat namelijk voor een groot deel bijdragen aan het beeld dat mensen krijgen van uw bedrijf of merk. U kunt dit ontwerp zelf maken maar in dat geval is het belangrijk dat u zorgt dat u hier verstand van heeft. Dergelijke bestanden dienen namelijk vaak op de juiste manier aangeleverd te worden zodat de bestanden werkbaar zijn voor de drukker. Zorg dat het ontwerp uitstraalt waar uw bedrijf of merk voor staat en zorg dat het ontwerp niet te groot, maar ook zeker niet te klein is.

Kleding bedrukkenZorg voor een doel

Wat is het doel van de bedrukking? Wilt u dat mensen uw personeel herkennen? In dat geval kan het gebruik van alleen een logo en een naam voldoende zijn. Indien uw personeel tegelijkertijd een uithangbord moet zijn voor eventuele nieuwe klanten kunt u natuurlijk op de rugzijde verder toelichten waarin uw bedrijf gespecialiseerd is of waar het zich mee bezig houdt. Bekijk dus vooraf goed wat het doel is van uw bedrukking en zorg dat het eindresultaat hier op aansluit.

Kwaliteit kleding en bedrukking

Tot slot is het erg belangrijk dat u goed let op de kwaliteit van de kleding en het bedrijf dat de kleding bedrukt. Een goede kwaliteit van de kleding zorgt namelijk voor een veel beter drukresultaat dat uiteraard ook langer mooi blijft. Ga daarnaast na hoe het bedrijf dat uw kleding bedrukt te werk gaat. Krijgt u een duidelijk verhaal en kan men precies uitleggen hoe er te werk gegaan wordt? Dan zit u in veel gevallen wel goed. Zeker in grotere oplagen kan het bedrukken van kleding een aardige investering zijn, daar mag u dus best iets van verwachten!

Wanneer u op zoek bent naar een professionele partij die u kunt helpen bij het bedrukken van bedrijfskleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Van Helden hebben ruime ervaring met het bedrukken van verschillende soorten bedrijfs- en werkkleding en helpen u graag verder. Indien u nog vragen heeft of graag advies wilt over alles wat met bedrukken te maken heeft, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Back to top