In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

We gaan naar buiten! 3x onmisbare picknickartikelen

Met deze heerlijke lentezon is er natuurlijk niets leukers dan een gezellige picknick te organiseren met uw vrienden en familie. Een mooi moment waar ook u als ondernemer op in kan spelen. Dit doet u natuurlijk op een leuke en subtiele manier. U wilt het plezierige evenement van uw doelgroep natuurlijk niet verstoren. Hoe u dit dan het beste doet? Door ze te verrassen met onmisbare picknickartikelen. Hiermee komt u op een positieve manier in beeld en dat komt uw naamsbekendheid zeker ten goede. Wij laten u de drie meest onmisbare picknickartikelen van dit moment zien.

BBQ setBBQ set bedrukken

Een picknick gaat vaak gepaard met een heerlijk gevulde picknickmand. Gevuld met allerlei lekkernijen die men zelf thuis heeft klaargemaakt. Maar tegenwoordig wordt ook de barbecue vaak aangestoken tijdens een picknick. Hiermee wordt het uitje extra speciaal. Dan zullen uw relaties het extra waarderen als u ze verrast met een BBQ set. Compleet met tang, vork en nog veel meer. Hiermee hebben ze alle BBQ benodigdheden bij de hand in één compacte set.

Tip: wilt u uw doelgroep echt iets speciaals cadeau geven. Denk dan eens aan het schenken van een draagbare barbecue.

Het koelelementKoelelement bedrukken

Uiteraard is er geen picknick zonder koeltas, want iedereen wilt in het heerlijke zonnetje natuurlijk genieten van een lekker gekoeld drankje. Een koelelement kan hier ook erg goed bij helpen. Dit zorgt ervoor dat u een normale picknickmand of tas gemakkelijk omtovert tot een ‘koeltas’. Het koelelement is gevuld met een speciale koelgel dat uw etenswaren en dranken extra goed gekoeld houdt.

Ook na de picknick zal het koelelement veelvuldig gebruikt worden. Zo is deze ideaal bij het doen van de boodschappen om jouw gekoelde producten goed gekoeld te houden.

ThermosflesThermosfles bedrukken

Bij een thermosfles denken de meeste vaak gelijk aan de winter, maar ook in de zomer is een thermosfles een perfecte uitkomst. Wat dranken namelijk lang warm kan houden, kan dit vaak ook lang gekoeld houden. En zoals eerder aangegeven, er gaat toch niets boven een heerlijk gekoeld drankje tijdens een picknick.

Wanneer u een thermosfles laat bedrukken met een leuke quote, afbeelding en/of uw eigen logo, heb je een uniek geschenk in handen waarmee u uw relaties zeker zal verrassen.

Tip: omdat een thermosfles in ieder seizoen gebruikt kan worden, zal ook de opdruk van uw naam of logo het hele jaar door in beeld komen. Dit zal een grote bijdrage leveren aan het vergroten van uw naamsbekendheid.

Meer picknickartikelen zien?

Met deze drie picknickartikelen levert u bij velen al een goede bijdrage aan een geslaagde picknick. Hierdoor zal uw naam zeker positief in beeld komen. Wilt u meer inspiratie voor de zomer? Bekijk dan alle picknickartikelen en laat u inspireren.

Back to top