In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Waarom zou u kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk?

Als duurzaam ondernemen verweven zit in het DNA van uw onderneming, dan wilt u maximale inspanningen leveren om die filosofie door te trekken in uw volledige bedrijfsvoering. Hebt u dan al aan duurzame relatiegeschenken gedacht? Zo wordt het voor uw zakenpartners ook tastbaar duidelijk dat u maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk vindt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) omarmen brengt uitdagingen met zich mee, maar u mag best trots zijn op elke stap die u in de duurzame richting zet. Door voor ecologische relatiegeschenken te kiezen, maakt u zichtbaar dat het onderwerp u nauw aan het hart ligt.

Waarom kiezen voor een duurzaam, groen of ecologisch relatiegeschenk?

Wel, daar zijn een aantal goede redenen voor. In een andere blog las u misschien al dat millenials steeds meer belang hechten aan MVO . Moderne consumenten leggen de lat hoger voor bedrijven waarvan of merken die ze aankopen, ook op vlak van duurzaamheid. Met een duurzaam relatiegeschenk maakt u aan de kritische consument duidelijk dat u als bedrijf ook uw steentje wilt bijdragen.

Wanneer duurzaam ondernemen een expliciet onderdeel uitmaakt van uw visie en bedrijfsstrategie, dan vertegenwoordigt een ecologisch relatiegeschenk ook een strategische zet in uw marketingplan. Dit geschenk is een communicatie-uiting van de duurzame efforts die uw onderneming presteert.

Wist u dat duurzame relatiegeschenken een hogere waardering krijgen van ontvangers? Onderzoek toont aan dat de geschenken worden beoordeeld als kwalitatiever, aantrekkelijker en met een hogere status dan een niet-duurzaam geschenk.

Met het geven van een groen relatiegeschenk straalt u moreel besef uit en toont u aan uw relaties dat u mee wil werken aan een betere toekomst voor mens en planeet. U maakt duidelijk dat uw ondernemening ook verantwoordelijkheid wil dragen om het beter te doen. Deze actie, als u ze consequent volhoudt, heeft impact op het imago van uw bedrijf. Een duurzaam relatiegeschenk is een toonbeeld van uw maatschappelijke betrokkenheid.

Bovendien gaat een duurzaam relatiegeschenk altijd gepaard met een verhaal. Een verhaal over de oorsprong van de materialen (organisch of duurzaam geteeld katoen), het duurzame of recycleerbare karakter van grondstoffen (producten vervaardigd uit hout of bamboe), of het maatschappelijk probleem dat aangekaart wordt (Dopper wil single-use plastic waterflesjes helemaal overbodig maken en zo de oceanen redden van de plasticsoep). Vertel bij uw geschenk dus ook meteen het verhaal achter het product of materiaal en maak uw relaties warm voor het onderwerp waar u zelf ook belang aan hecht.

Elke dag een groter aanbod

Duurzaamheid wint aan belang, wereldwijd. En dat is ook de sector van relatiegeschenken niet ontgaan. Tegenwoordig vindt u al een heel ruim aanbod aan leuke, betaalbare en duurzame geschenken. Bovendien wordt het aanbod continu uitgebreid met nieuwe gadgets en innovatieve artikelen. Om u verder te helpen een passende keuze te maken, hebben we nog enkele artikels voor u:

Zoekt u een leuke manier om uw medewerkers mee op de duurzame kar te krijgen? Onze blog met duurzame relatiegeschenken voor het dagdagelijkse leven kan u misschien inspireren.
U wilt een duurzaam relatiegeschenk aanbieden. Maar welk product kiest u dan en wat is het beste moment om het te geven? Dat alles komt u te weten in onze blog.
Wat inspiratie voor duurzame geschenken die goed van pas komen tijdens warme zomerdagen.

Klaar om een keuze te maken? Ondek het uitgebreid aanbod duurzame, groene en ecologische geschenken bij Van Helden online:


ONTDEK ONS DUURZAME AANBOD ►

 

 

Back to top