In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Waarom is een vlieger een ideaal geschenk aan uw relaties?

Vlieger bedrukkenMet de maand juli alweer achter de rug gaat de zomer helaas rap voorbij. Gelukkig is er, ondanks dat het weer niet altijd even best is, nog een tijdje te gaan. De huidige staat van ons weer heeft daarnaast ook enkele voordelen: zo zijn watersporters maar wat blij en zien we ook veel strandgangers weer druk gebruik maken van vliegers! 

Populaire activiteit

Iedereen heeft als kind vast wel eens gevliegerd, of misschien doet u het nog steeds wel eens. Met vliegeren probeert men een voorwerp, meestal van papier of een andere lichte stof, in de lucht te houden met behulp van de wind. Vaak gebeurt dit door een constructie aan de stof of het papier te bevestigen en hier een lange lijn aan te spannen. Door de stof of het papier strak te spannen het geheel wind te laten vangen is het mogelijk om uw vlieger daadwerkelijk in de lucht te laten zweven. 
Tegenwoordig maken weinig mensen nog een eigen vlieger. Vliegers zijn op veel plekken te koop en zijn vaak niet al te duur. Een voorbeeld van zo’n professionele vlieger is de: 420D nylon “Skyliner” vlieger.  De professionele vlieger heeft een glasvezel constructie, 2 handgrepen en maar liefst 50 meter koord. Zo kan de vlieger uitstekend gebruikt worden voor recreatieve doeleinden en zal men met wat oefening al snel in staat zien om de vlieger in de lucht te houden! 

Een vlieger voor promotionele doeleinden

Behalve voor recreatieve doeleinden kan de vlieger ook gebruikt worden voor promotionele doeleinden! Bijvoorbeeld op een open dag of andere drukke plek. Door de vlieger te laten bedrukken en op te laten stijgen is de vlieger direct goed zichtbaar voor uw publiek en potentiële klanten. Daarnaast is vliegeren een originele en plezante manier om mensen in aanraking te brengen met uw bedrijf.

Of als relatiegeschenk

Tot slot is een vlieger niet alleen geschikt als promotiemateriaal maar natuurlijk ook als een relatiegeschenk. Een gepersonaliseerde vlieger is origineel, plezant om te krijgen en zal uw relaties met uw partners verstevigen. De vlieger is helaas niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar en wordt per stuk in zwarte nylon beschermhoes geleverd met een handvat en klittenband sluiting.

Mocht u aan de hand van dit artikel nog vragen hebben over alles wat met relatiegeschenken te maken heeft neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen en graag verder en kunnen u uiteraard voorzien van advies indien gewenst.

Back to top