In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Waarom afnemen in kleine oplages belangrijk is voor mens en milieu

Omdat relatiegeschenken vaak ingezet worden voor de massa, worden deze normaal gesproken in grote aantallen afgenomen. Toch willen we onze marketing veel vaker specificeren naar een bepaalde doelgroep, dat soms kleiner is dan de minimale afname. Daarom hebben wij ook kleine oplages in het leven geroepen. Hiermee kunt u ook voor een kleine doelgroep relatiegeschenken bestellen en dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Waarom? Dat vertellen we u graag.

Kleine oplages voor de kleine ondernemer

Allereerst zijn kleine oplages geïntroduceerd voor de kleine ondernemers. Het aantal ZZPers groeit ieder jaar weer en wij willen ook graag dat deze ondernemers het succes van relatiegeschenken kunnen ervaren. Met een vaak kleinere klantenbase kunnen zij toch al hun klanten verrassen met een uniek geschenk zonder te veel uit te geven.

Ook zijn kleine oplages zeer interessant wanneer u een heel specifieke doelgroep wilt targetten. Voor die specifieke doelgroep kunnen onze klanten een zeer passend geschenk uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan een geschenk die u wilt weggeven voor Dag van de Zorg. In plaats van een algemeen relatiegeschenk kunt u dan kiezen voor een speciaal relatiegeschenk voor de zorg. Hiermee spreekt u de doelgroep zeker aan.

Minimale afname = minimale waste

Waarom zou u 500 relatiegeschenken of promo artikelen bestellen als u er maar 200 nodig hebt. Natuurlijk komen deze geschenken altijd van pas, maar soms komt het gewoon net niet uit om zoveel artikelen te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan opslagproblemen en dergelijke. Om te voorkomen dat de overige 300 artikelen als ‘waste’ worden gezien, is het afnemen van kleine oplage een uitkomst. Hierdoor kunt u altijd een exacte aantal bestellen dat past bij uw vraag. Dit heeft verschillende voordelen. Het is goed voor de portemonnee, aangezien u niet meer uit hoeft te geven dan u wenst. Het voorkomt onnodige opslag, omdat u precies het aantal afneemt dat u nodig heeft voor uw actie. En last but not least, het is beter voor het milieu, omdat het precies aansluit bij uw wensen is er sprake van minimale waste.

Voor ieder gelegenheid een passend aanbod

Ook bij speciale gelegenheden zijn kleine oplagen een perfecte uitkomst. Relatiegeschenken zijn het meest effectief wanneer je ze op een speciaal moment inzet. Denk bijvoorbeeld aan het eindejaar, maar ook aan kleinere evenementen door het jaar heen. Zoals verjaardagen van medewerkers of een geboorte bij zakenrelaties. Door een klein voorraad aan bedrukte relatiegeschenken aan te leggen bent u voorbereid op ieder evenement.

Deze leuke attentie is een welkome geschenk voor de ontvanger en creëert heel wat goodwill voor u als bedrijf. Ontdek het volledige aanbod met relatiegeschenken in kleine oplage mogelijkheid of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Back to top