In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Vier Kerst en Oudjaar met deze kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken

Ondanks de donkere dagen, breekt de periode van Kerstmis en oudjaar weer bijna aan! Een tijd waarbij gezelligheid en samenzijn centraal staan. Tegelijkertijd is het einde van het jaar een mooi moment om relaties en partners blijk te geven van uw waardering. Dit kunt u doen door het geven van een bijzonder kerstgeschenk en/of eindejaarsgeschenk. Natuurlijk blijft het bedenken van een juist geschenk, altijd een uitdaging. Om u hier een handje mee te helpen, hebben wij een top vier voor u samengesteld!

Glühwein set GluGlüwein set

Een heerlijk glas wijn mag tijdens Kerst en Oudjaar natuurlijk niet ontbreken. En wat sluit beter aan op deze dagen dan traditionele glühwein? De set biedt de mogelijkheid om op een stijlvolle manier glühwein te serveren. Dit komt onder andere door het waxinelichtje onder de karaf en houten standaard in design vorm. Ook krijgt u bij de set standaard twee glazen geleverd. Dit maakt het geschenk leuk om te geven, maar nog beter om te krijgen!

Fleece set bedrukkenFleece set

Voor iedereen die het regelmatig koud heeft tijdens de winter, is de fleece set een mooie oplossing. De set bestaat uit een warme fleecesjaal en fleecemuts. Beide zorgen ze voor meer warmte tijdens de Nederlandse winter. Fijn, want hier kan het nogal flink waaien en zelfs sneeuwen! Indien gewenst kunnen beide items bedrukt worden, bijvoorbeeld met de naam van de ontvanger. Want hoe persoonlijker, hoe beter!

Victorinox 15-delig economy mesMes bedrukken

Een andere manier om uw relaties te bedanken, is met een handige economy zakmes. Het mes heeft 15 verschillende functies waaronder een kurkentrekker, blikopener en schroevendraaier. Zo biedt het mes altijd een compacte oplossing voor huishoudelijke problemen. Ofwel - een zeer handig geschenk geschikt voor al uw relaties. Ook het zakmes is geschikt om te laten bedrukken en vormt hierdoor een leuk aandenken.

Notenkraker bedrukken

Notenkraker rendier

Bent u op zoek naar een uniek en luxe kerstgeschenk? Dan zit u goed met een notenkraker in de vorm van een rendier. Dit bijzondere geschenk zorgt tijdens de kerstdagen voor meer kerstsfeer aan tafel en maakt het plaatje compleet. De notenkraker is met één hand te bedienen en hierdoor extra veilig. Door het mooie design kan de notenkraker ook prima dienen als decoratie en is het al een eyecatcher op zich.

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor Kerstmis of Oudjaar? Bekijk dan onze website. In ons ruime assortiment vindt u altijd wel een geschenk die aansluit op uw wensen en behoeften. Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Back to top