In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Trendalert: dit zijn de trends voor 2020

Het nieuwe jaar komt in zicht. Wat zijn de relatiegeschenken trends voor 2020? Ons team is even op zoek gegaan naar alle nieuwigheden voor het komende jaar en we kunnen je vast vertellen dat we heel veel leuks zijn tegengekomen. De meest interessante trends zullen wij in dit blogartikel voor je uitlichten.

Tarwestro als duurzaam materiaalPen van tarwestro

Duurzaamheid is een thema dat ook dit jaar weer volop in de kijker staat. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor consumenten (dus de ontvangers van relatiegeschenken) is dit een belangrijke trend. Duurzame artikelen zijn op verschillende manieren te onderscheiden. Het materiaal is het belangrijkste kernthema binnen duurzaamheid. De afgelopen jaren zagen we dat bamboe steeds populairder werd, maar de komende jaar zal er ook plaats gemaakt worden voor relatiegeschenken van tarwestro.

Tarwestro is wordt gemaakt van de stengel dat na het oogsten van de tarwe overblijft. Voorheen bleef de stengel ongebruikt. Nu wordt dit omgezet naar pulp, waarna dit als bijproduct wordt ingezet bij productie van artikelen. Dit zorgt voor een uniek textuurtje in het materiaal dat ook direct een natuurlijke uitstraling aan de artikelen geeft.

Mok bedrukkenPantone kleur van het jaar - Classic Blue

Ieder jaar maakt pantone de kleur van het jaar bekend. De komende jaar staat volledig in het teken van de kleur Classic Blue. Classic blue zit tussen navy en sky blue in. Deze kleur blauw staat met name voor vertrouwen en biedt een betrouwbare en stabiele basis.

Ook in relatiegeschenken zullen we deze kleur veel vaker terugzien. De classic blue artikelen zijn perfect te combineren met een witte of zwarte opdruk. Daarnaast is de kleur ook perfect te combineren met contrasterende kleuren, zoals roze wanneer je liefde wilt uitstralen of geel wanneer je vrolijkheid en energie wilt uitstralen. Kortom een mooie basis om mee te knallen het komende jaar.

Van wit naar zwartSleutelhanger bedrukken

Het afgelopen jaar stond alles in het teken van eenvoud waarbij wit de basis vormde. Het komende jaar zullen we zien dat wit ruimte gaat maken voor zwart. Dit zien we niet alleen terug in de producten, maar bijvoorbeeld ook in de ‘Dark Mode’ die smartphones aanbieden.

Zwart staat voor luxe en dat is een mooi gevoel dat je kan weggeven wanneer je jouw relaties wilt verrassen met een relatiegeschenk. Met name tijdens feestelijke evenementen is het een prachtig geschenk om weg te geven. Denk bijvoorbeeld aan jubilea of eindejaarsborrels.

Wil je op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelen? Hou dan onze blog in de gaten of volg ons op social media.

Back to top